DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlk Adım Köprüsü tamamlandı

İlk Adım Köprüsü tamamlandı
07.09.2017
835
A+
A-

İlk Adım Köprüsü tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprü’sünün çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatmak için yeni projeler uyguluyor. Yeni yollar ve köprülerle araç trafiği akıcı hale getiriliyor. Bu kapsamda Kullar’daki İlk Adım Köprüsü’nde gerçekleştirilen genişletme çalışmaları tamamlandı.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR RAHATLADI

Proje kapsamında tek şerit olan mevcut köprüye ilave bir köprü daha yapılarak yolun genişlemesi sağlandı. İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nde mevcut köprünün yanına yapılan yeni köprüyle Kullar’a ve sanayi bölgesine giriş çıkışlar rahatlatıldı.

17 METRE UZUNLUĞUNDA

17 metre uzunluğunda yapılan yeni betonarme köprü, 13 metre genişliğe sahip. Eski köprü Kullar yönüne Salim Dervişoğlu Caddesi’nden giriş olurken yeni köprü Kullar yönünden Salim Dervişoğlu Caddesi’ne çıkış olarak hizmet veriyor. Çalışma kapsamında köprü kenarına korkuluk ve trafik ışıkları da yerleştirildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.