DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İŞERİ FARKLI SİNYALVERDİ

İŞERİ FARKLI SİNYALVERDİ

CHP İlçe Örgütü kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi haftalık toplantısını geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirdi. Başkan İşeri toplantıda ilçe kongre tarihini açıklarken, İşeri’nin farklı sinyal vermesi dikkat çekti.

İşeri, ‘’Kongremizi sorunsuz gerçekleştirmek istiyoruz’’

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, toplantıda yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti: “Malum kongreler sürecine girdik. Aralık’ın sonuna kadar ilçe kongrelerinin bitmesi gerekiyor. Bizim 11 Eylül’de başlayan delege seçimleri, eski beldelerden bu tarafa doğru 12 beldeden ikisi kaldı. Delege seçimleri 30’unda tamamlanacak. Değirmendere Temsilciliği’nde sandık kurulacak. Delege değerlendirmesi ve seçimleri yapılacak. Bu arada bizim bir önceki kongremiz 29 Kasım 2015’te yapılmıştı. 2 yılın dolması gerekiyordu. Bizim kongre tarihimiz belli oldu. 2 Aralık 2017 tarihinde kongremiz olacak. Kongremiz Melisa Cafe’de gerçekleştirilecek. Kongremizi sorunsuz gerçekleştirmek istiyoruz. Yaz dönemi nedeniyle önümüzdeki hafta itibariyle çalışmalarımıza daha güzel atılacağız.’’

‘Hedefim 2019’

Şu anda kongreye aday mısınız sorusuna kesin bir cevap veremem. Genel Merkezimizin de düşüncelerini almamız gerekiyor. Hedefim 2019. Genel Merkezimizin kararı çok önemli. Hedefe giden yolda Genel Merkezin kararı da belirleyici oluyor. Bu açıdan süreç çok önemli. Adaylığım konusunda açıklamayı şu anda yapmak doğru olmaz. Genel Merkezimiz adaylığımı isterse devam etmeyi düşünüyorum ama hedefim 2019. Şunu da belirtmek isterim ki CHP hiçbir zaman adaysız kalmaz. Bu herkesin en doğal hakkıdır.

AK Parti’nin kongresine katılacağız

23 Eylül’de AK Parti’nin kongresi var. Bizi de davet ettiler. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının kongresinin hayırlı olmasını diliyorum. Bizde önemli bir program çıkmazsa kongreye katılacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.