DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İŞERİ, “MECLİSE ÖNERGE VERECEĞİZ”

İŞERİ, “MECLİSE ÖNERGE VERECEĞİZ”
08.09.2017
895
A+
A-

CHP Gölcük’le ilgili sorunları masaya yatırdı

İŞERİ, “MECLİSE ÖNERGE VERECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi ile dün parti binasında basın açıklaması yaptı.

Başkan İşeri, “Dışarıda CHP’nin belediye meclis toplantılarında vatandaşların sorununu iletemediği algısı oluştuğunu duymaktayız. CHP her belediye meclis toplantısına mutlaka katkısını koyar, vatandaşların sorunlarını iletir, gerekli eleştirileri yapar, doğru yapılanında yanında olur. Bizler bundan sonra her belediye meclis toplantısının ertesi günü halkımızı bilgilendirmek için gerekli açıklamaları yapıp, halkımızı bilgilendireceğiz” dedi.

07.09.2017 tarihli Gölcük Belediye Meclisi toplantısına parti grubumuz adına yaptığımız öneriler ve sonuçları;

  1. Son 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına halkımızın katılımının zayıf olması üzerine,ulusal bayramlara katılımın arttırılması için bilboardlar, anons ve afişlerle halka duyurulması önergesi verilmiştir.Meclis tarafından da uygun görülmüştür.
  2. Gölcük Belediyesinin her yıl düzenlediği yağlı güreşlerinin geleneksel ve tarihsel olarak markalaşmasına katkı sağlayacağı düşüncesi ile isminin ‘’ GÖLCÜK BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS YAĞLI GÜREŞLERİ ‘’ olarak düzenlenmesini önerdik.

Güreş Federasyonu ile görüşülüp kabul edildiği takdirde , teklif edilen şekliyle ismin verilmesi uygun görülmüştür.

 

  1. Kamuoyunda, Güney Marmara Otoyolu çalışmalarının durdurulduğuna dair oluşan söylentiyi sözlü olarak Sn. Mehmet Ellibeş’e sorduk. Başkan, söylentilerin yanlış olduğunu projenin küçük değişikliklerle devam ettiğini ve yakın zamanda hayata geçileceğini söyledi.
  2. Vatandaşın Belediye ye verdiği dilekçelere geç veya hiç cevap vermediği konusunda bize gelen şikayetleri ilettik ve bu konuda daha duyarlı olunması gerektiği gurubumuz adına meclis ‘e iletildi.

Üzücü olay gündeme geldi

Ayrıca kamuoyu gündeminin üst sıralarında yerini alan bir konuya da değinmek isteriz. Vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında ilk aklımıza gelen polis teşkilatımızdır.  Bazı polislerin münferit şiddeti maalesef teşkilatı olumsuz etkilemektedir.

Yaşanan bu tür münferit olayların tüm polis teşkilatı camiasına mal edilmemesi gerekir. Yaşanan olay üzücüdür. Keşke böyle bir olay meydana gelmeseydi. Fakat bizler Polis Teşkilatımızı seviyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.