DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kanalizasyon etrafındaki atıksal yağlar dikkat çekti

Kanalizasyon etrafındaki atıksal yağlar dikkat çekti
18.09.2017
770
A+
A-

Kanalizasyon etrafındaki atıksal yağlar dikkat çekti

İlçemiz genelinde kanalizasyonları tıkayan atıksal yağlar kötü görüntülere yol açtı. Kötü görüntülere yol açan bu durum vatandaşlar tarafından tepki topladı.

Vatandaşlar bu durumdan şikayetçi

Kanalizasyonları bir süre sonra tıkayan nereden geldiği belli olmayan atıksal yağlar ilçemiz genelindeki caddelerin kanalizasyonlarına dökülüyor ve kanalizasyonları tıkıyor. Bu görüntülere maruz kalan vatandaşlar ise bu durumdan şikâyetçi olduklarını belirttiler. Böyle tür görüntüleri görmek istemeyen vatandaşlar çocuklar için endişeleniyorlar. Vatandaşlar ilçemizde görülen ve  nereden geldiği belli olmayan bu türlü atıkların sokaklara dökülmemesi gerektiğini ifade ederken, ortaya çıkan görüntünün çevreye de zarar verdiğini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.