DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARAMÜRSELSPOR, HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖZ DOLDURUYOR

KARAMÜRSELSPOR, HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖZ DOLDURUYOR
08.09.2017
907
A+
A-

KARAMÜRSELSPOR, HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖZ DOLDURUYOR

Geçen yıl Süper Lig hedefine ulaşamayan Karamürselspor, bu sezon çok daha iddialı bir takım kurdu.

Bu sezon da Kasım Apatay’ı çalıştırdığı Sarı-Lacivertli ekip, kadrosunu çok önemli isimlerle güçlendirdi, hazırlık maçlarında oynadığı futbolla da beğeni kazanıyor.

İHSANİYE İLE 2-2 BERABERE KALDI
Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını devam ettiren Sarı-Lacivertli ekip, önceki günde Süper Lig takımlarından İhsaniyespor’u konuk etti. Karamürsel Stadı’ndaki karşılaşma 2-2 sona erdi. Karamürselspor’un gollerini Osman ve Mücahit, İhsaniyespor’un gollerini ise Çağrı ve penaltıdan Yasin attı. Teknik Sorumlu Kasım Apatay, lige kadar çok daha ile duruma geleceklerini ifade etti. İhsaniyespor Teknik Sorumlusu Aykut Balta ise ilk yarıda Karamürselspor’un daha etkili, ikinci yarıda ise kendilerinin iyi olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.