DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARAOSMANOĞLU AK PARTİLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

KARAOSMANOĞLU AK PARTİLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
04.09.2017
856
A+
A-

AK Parti Gölcük Teşkilatı Kurban Bayramı’nda bir araya geldi

KARAOSMANOĞLU AK PARTİLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla bayramın 2. Günü  AK Parti ilçe binasının önünde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. AK Parti ilçe yönetiminin tam kadro katıldığı bayramlaşma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı.

Yoğun bir katılım oldu

İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu özel olarak katılması AK Parti Gölcük Teşkilatını oldukça mutlu etti. Bayramlaşma törenine ayrıca, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve Yönetimi,  Parti Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları parti teşkilatları katıldı.

Alp, ” Bütün dünya mazlumları Türkiye’yi bekliyor “

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımı ile başlayan bayramlaşma törenin ardında ilk sözü alan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “ Ben öncelikle bugün burada yanımızda olan tüm kardeşlerimin Kurban bayramlarını kutlamak isterim. Bugün dünyanın birçok yerinde özellikle en son günlerde gündemde olan Arakan’da ki gibi bütün mazlum Müslüman kardeşlerimize rabbimiz yardımcı olsun inşallah. Bütün dünya mazlumları Türkiye’yi bekliyor ve düşünün ki öyle bir ülke ki biz öyle bir milletiz ki bütün dünya da umudu olan tek ülke ve dua edilen tek ülke Türkiye’dir. İşte böyle bir ülkenin vatandaşlarıyız. Bizlerde bütün umudunu bizlere bağlamış dünyada ki bütün kardeşlerimize el uzatabildiğimiz kadar el uzatmaya çalışacağız. El uzatamadığımız yerde dualarımızla yardımcı olacağız. İşte AK Parti olarak, umudun partisi olarak, umudun ülkesi olarak bütün mazlumların milleti olarak bizler, teşkilatlar 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ilerleyeceğimizi buradan ilan ediyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bizi bu davadan hiç kimse geri çeviremeyecektir. Bizim davamız hak davasıdır, bizim davamız mazlumun davasıdır, bizim davamız Türkiye davasıdır. Ben bu duygu ve düşüncelerimle hepinizin kurban bayramını kutluyorum. Rabbim yolunuzu yolumuzu açık etsin diyorum” dedi.

Ellibeş, “Bayram münasebetiyle verilmesi gereken en güçlü mesaj sevgi ve barıştır”

Ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Az önce İdris Başkanın da ifade ettiği gibi aslında bu bayram münasebetiyle verilmesi gereken en güçlü mesaj sevgi ve barıştır. İşte bizde Yüce Rabbim İnşallah hem ülkemizde hemde dünya genelinde sevginin hâkim kılındığı, barışın hâkim olduğu nice bayramlara birlikte kavuşma dileğiyle her birinizin bayramını yeniden kutluyorum” dedi.

Akıttığımız kan kavurma için et için değildir, paylaşmak içindir

Son olarak söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da ilk olarak tüm AK Parti Gölcük teşkilatının bayramını kutlayarak başladı. Sözlerinin devamında ise, “ Allah’a hamd olsun güzel bir ülkede yaşıyoruz, huzur içinde yaşıyoruz. Ama adeta etrafımız ateş çemberi, kan gölü halinde. Suriye’yi görüyoruz, Irak yine öyle. Dünya’da terör örgütleri asla dostunu vurmuyor hep İslam ülkelerini vuruyor. Zaten dünyada kurulan bütün terör örgütleri de Avrupa ülkelerinin ve Amerika başta olmak üzere desteği ile İslam düşmanları tarafından kuruluyor. Deaş’ıda Pkk’sı da hepsi Türkiye ve dünya Müslüman ülkelerine zarar vermek için kurulmuş örgütlerdir. Onlar kurdu, onlar yönetiyor ve besliyor. Arkasından çekilsin onlar 3 günde bu örgütlerin hiçbiri kalmaz. Atalarımız güzel söylemiş “ Su uyur düşman uyumaz” hele ki biz siyasetçiler olarak asla uymamız affedilmez. Her şeyi görmemiz gerekir, duyarlı olmamız gerekir. Siyasette de çözüm üretmemiz gerekir. Kendi içimizde problemler varsa onlara çare üretmek siyasetin görevidir. Bizim siyasetten almadığımız nedir insanı yaşatmaktır, insanı yüceltmek, insanı mutlu etmektir. Burada muhtarında görevi var, belediye başkanın da Büyükşehirin de, milletvekili de, bakanında, cumhurbaşkanın da görevi vardır. Hepimiz insanlık için çalışıyoruz ve kurban ne demek? Kurban akraba kelimesi ile aynı kökten geliyor. Yakınlık demektir. Bizi Allah’a yaklaştıran bir ibaredir. Akıttığımız kan kavurma için et için değildir. Bunu fakir fukara ile paylaşırsak daha güzel olur. Biz bu kurbanlarımızı teslimiyet niyetimizle kesiyoruz. Şimdi bize ne düşüyor, daha çok birbirimize yakınlaşmak, daha çok birbirimize değer vermek. Şimdi gerçekleşen ilçe kongrelerinde ben yönetime girdim mi girmedim mi? Ya girsen ne olur girmesen ne olur. Girersen nöbet alacaksın. Başkan olsak ne olur başkan olmasak ne olur. Başkan olduysa nöbettesin demektir. Öyle uyumak yok. Görev yapacaksın, görevini en güzel şekilde yerine getirirsen bir anlam ifade eder. Eğer getirmezsen sopayı yersin. Zaten halk tokadını atıyor hemen. Onu için siyaset görev yeridir, siyaset nöbet yeridir, siyaset insana hizmet etme yeridir. Öyle laflan da olan bir iş de değildir. Siyaset sevgi ve fedakârlık istiyor. İşte bizde bu kurbanda fedakârlığın en güzelini gösteriyoruz ve daha çok küskünlerin barışması içindir. Siyasette Kocaeli AK Parti Teşkilatları Türkiye’ye örnek model teşkil etmektedir. Biz huzurlu, birbirine değer veren teşkilat mensuplarıyla Kocaeli’mize bu kadar maddi manevi hizmetler yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Başta cumhurbaşkanımız Allah ondan razı olsun. O bu milletin önüne geçmiş olmasaydı. Türkiye, Kocaeli, Gölcük eski tas eski hamam olarak kalırdı ve alışacaktık onlara, yokluğa, pisliğe alışmak zorunda kalacaktık. Dünya da pek çok yerinde var. Ama hamd olsun biz her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Uyanık olacağız ve daha da iyiye gideceğiz. Çünkü biz her şeyin en güzeline layık bir milletiz” dedi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

Konuşmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Gölcük teşkilatı toplu olarak fotoğraf çekildi. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu parti binasında partililerle bir süre daha sohbet ettikten sonra tören sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.