DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kent Mezarlığı’nda modern hizmet binası tamamlandı

Kent Mezarlığı’nda modern hizmet binası tamamlandı
18.09.2017
756
A+
A-

Kent Mezarlığı’nda modern hizmet binası tamamlandı

Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği Kent Mezarlığı’ndaki yeni bina tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda inşa ettiği yeni hizmet binası tamamlandı. Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, cenaze hizmetlerine yeni ve modern binanın tamamlanmasının ardından Kent Mezarlığı’nda devam edecek.

MODERN BİNA

Asri Mezarlık’ta gerçekleştirilen hizmet, yeni binada devam edecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından inşa çalışmaları tamamlanan yapı, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün taşınmasının ardından hizmete başlayacak. Yeni ve modern hizmet bina kısa bir süre içerisinde hizmete girecek.

24 KİŞİLİK MORG

Bina içerisinde hem bayanlar için hem erkekler için gasilhaneler, modern bekleme alanları, insan vücut ısısına duyarlı morglar, mescit ve tüm işlemlerin elektronik ortamlardaki takip edilmesini sağlayan elektronik duyuru ve takip sistemleri yer alıyor. Modern bina aynı anda 6 cenazeye hizmet verebilecek. Binada 12 erkek, 12 de kadın olmak üzere 24 kişilik morg ve adli tıp odası da bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.