DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KO-MEK’te Usta Öğreticiler Eğitime Alındı

KO-MEK’te Usta Öğreticiler Eğitime Alındı

KO-MEK Bilişim Teknolojileri Meslek Alanı branşlarında eğitim veren Usta Öğreticilerini bir aylık eğitime aldı

Yeni dönem hazırlıklarını sürdüren KO-MEK kursiyerlerine daha iyi eğitim verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli’nin her tarafında alan çalışmalarına devam eden KO-MEK diğer taraftan da Usta Öğreticilerini eğitime alarak daha kaliteli ve donanımlı olmalarını sağlıyor. Meslek ve sanat eğitimlerinde her zaman daha iyisini vermeyi hedefleyen KO-MEK Bilişim Teknolojileri Meslek Alanı branşlarında eğitim veren Usta Öğreticilerini bir aylık eğitime aldı. Bilgisayar öğretmeni Volkan Ak tarafından verilen eğitimler sonucunda Usta Öğreticilerimiz, katıldıkları ASP.NET MVC ile Web, Masaüstü ve Mobil Programlama Eğitim Programı ile kendilerini mesleklerinde geliştirerek, kursiyerlerimize ileri seviye Bilişim Teknolojileri Branşlarında eğitim vermeyi hedefliyor.

8 FARKLI BRANŞTA UST KUR AÇILABİLECEK

Teknolojik gelişmeler hakkında bilgi veren eğitmen Volkan Ak, artık ülkeler arasındaki en büyük savaşların siber savaşlar olduğunu ifade ederek siber saldırılar ve virüsler hakkında bilgi verdi. Gelişen teknolojiler sayesinde anroid cihazlardan kullanıcıların takip edilmelerinin mümkün olduğunu belirten Ak bu tür saldırılardan kurtulmanın teknik yollarını anlattı. KO-MEK Eğitimler sonunda bir üst kur olan, Android ile Mobil Programlama, Bilgisayar programlama Teknikleri, nesneye Dayalı Programlama -Java Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Nesneye Yönelik Programlama, Veri Tabanı, Veri Tabanı Sorgulama, WEB Programlamacı, WEB Uygulamaları Geliştirme gibi branşlarda kurslar açarak kursiyerlere eğitimler verebilecek.

YENİ KURSLAR İÇİN BAŞVURMAYI UNUTMA

Yeni eğitim öğretim sezonu ile alakalı vatandaşların eğitim ihtiyaçlarını en iyi ve en kaliteli şekilde karşılamaya çalışan KO-MEK gelen talepler doğrultusunda yeni branşlar açmaya devam edecek. KO-MEK’ e kayıt yaptırmak isteyen 16 yaş ve üzeri vatandaşların bizzat kurs merkezlerine başvurarak ya da www.komek.org adresinden kayıt yaptırabilir. İsteyen vatandaşlar KO-MEK ile ilgili faaliyetleri www.kocaeli.bel.tr www.komek.org internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.