DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Moskova Ziyareti

Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Moskova Ziyareti
08.09.2017
738
A+
A-

Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Moskova Ziyareti

Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. organizasyonunda, 20-23 Ağustos 2017 tarihlerinde Moskova’ya bir heyet ziyareti düzenlendi.

Söz konusu gezi kapsamında T.C. Moskova Büyükelçisi ziyaret edildi,  21.Uluslararası Otomotiv Parçaları, Bileşenleri, Araç Bakım Cihazları ve Ürünleri Fuarına katılım gerçekleştirildi ve Russian Agency for Small and Medium Enterprises Support ve Russian Union of Innovation and Technology Centers İşbirliği ile Türk ve Rus firmalar arasında ikili iş görüşmeleri yapıldı.

Gezinin ilk gününde Automechanika Fuarı ziyaret edildi. 41 ülkeden 1342 katılımcının yer aldığı fuarda Otomotiv Parça ve Aksesuarları, Elektronik ve Sistemleri, Oto Bakım ve Onarımı, Yönetim ve Dijital Çözümler sektörlerindeki firmaların stantları gezildi.

Gezinin ikinci gününde T.C. Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz ve Ticaret Müşaviri Halit Oray Akbal ziyaret edildi.

Gezinin son gününde Russian Agency for Small and Medium Enterprises Support ve Russian Union of Innovation and Technology Centers İşbirliği ile Türk ve Rus firmalar arasında ikili iş görüşmeler gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.