DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KONSERVATUAR SINAVINDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar için yapılan yetenek sınavında büyük bir heyecan yaşandı. Bu heyecan dolu sınavda kimileri sevindi, kimileride bir dahaki sefere diyerek üzgün ama umutlu ayrıldı.

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi Müdürlüğü Konservatuar için yaptığı bu sınavla yeni öğrenciler alarak kadrosunu geliştirmeyi ve yeni genç yetenekleri kazandırmayı amaçlıyor. Yetenekleri gençlerin daha iyi bir eğitim alabilmenin heyecanı içinde başvuruda bulunarak Konservatuar sınavlarına girmesi büyük bir heyecana neden olurken bu heyecanı aileleri de en az onlar kadar yaşadığı gözlendi.

Gölcük Belediye Konservatuarında Gençlerin Sınav Heyecanı

Gölcük Belediye Konservatuarı müzik dalında yetenekli kişileri kazanmak için yaptığı sınavlarda 4 Yıl süreyle Eğitim verilecek. Konservatuarda 7 Branş bulunuyor. Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan branşlarında eğitim veriliyor. Piyalepaşa Mahallesi Gölcük Mezbaha arkasındaki Olimpik halı saha yanındaki Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen sınavlara 60 kişi katılırken Konservatuara 45 kişinin alınacağı belirtildi. Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar Eğitiminin 1 Ekim Cumartesi günü başlayacağı yetkililer tarafından belirtilirken, devam eden eğitimlerin ise her haftasonu sonu Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirileceği de ifade edildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.