DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mezarlık Duvarları Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Mezarlık Duvarları Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri mezarlık duvarı yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Hisareyn Mezarlığı’nın eskiyen duvarını yıkarak yeni ve şık taş duvar örerek mezarlık alanını da kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırma hedefinde.

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dahilinde, Köy mezarlıklarını bakım ve onarıma aldı. Belediye ekipleri eskiyen ve onarım yapılamayacak duruma gelen kabristanlık duvarlarını yenilemek için bir çalışma başlattı. Bu kapsamda ilçe genelindeki mezarlık duvarları yenilenerek güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Görsel Güzellik Sağlandı

Ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret eden vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirmelerini düşünen insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Gölcük Belediyesi, mezarlıklarda başlattığı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bitirilen çalışmaların yanı sıra, ihtiyaç görülen diğer mezarlık alanlarının da duvar yenileme çalışmaları program dahilin aşamalı bir şekilde yenilenecek. Gölcük Belediyesi ekiplerinin, göze hitap eden mezarlık duvar çalışmalarının tamamlamasıyla birlikte Mezarlıklar farklı ve güzel bir görünüme kavuşacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.