DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MORAL DEPOLADI

MORAL DEPOLADI
04.09.2017
809
A+
A-

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ilçe Köylerindeki vatandaşlarla bayramlaştı

MORAL DEPOLADI

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık her bayram olduğu gibi bu bayramda da Gölcüklü vatandaşları yalnız bırakmadı ve Gölcük Köylerini gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Gölcük’ün köylerini gezdi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kurban Bayramı’nın 3. günü İhsaniye Merkezde başladığı bayramlaşma programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi’de katıldı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık İhsaniye Merkez de vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra bir süre oturup sohbet edip çay içti. Ardından Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve partililer Selimiye, Sofular, Senaiye köylerin de ki vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

“Halkın arasında bulunmak benim için ayrı bir mutluluk”

Gölcük Köylerinde yaptığı bayram ziyaretinde yaptığı açıklamada Işık, “Kurban Bayramı nedeniyle Gölcüğümüzün köylerinde ki vatandaşlarımızla bayramlaşmak istedik. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız samimi olarak görüşlerini, zaman zaman eleştirilerini ifade ettiler. Bizde bu istekleri not aldık, sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi belirtmek isterim.15 yıllık iktidar partisinin mensubu, kentin milletvekili, kabinenin de bakanı olarak ve son olarak da Başbakan Yardımcısı olarak halkın arasında bulunmak benim için ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etmek isterim vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların dertleriyle dertleniyor olmak, zaten siyasetin en önemli misyonu. Bunu yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Fikri Işık vatandaşlara güven veriyor

Gölcüklü vatandaşlar, ” Başbakan Yardımcısı Fikri Işık her zaman olduğu gibi bu bayramda da bizleri yalnız bırakmadı. Zaten bizlerde kendisine Gölcüğün Milletvekili diyoruz. Çünkü o her zaman bizim yanımızda olduğunu gösteriyor ve bu durumda bize hem güven veriyor hem de morallerimizi depoluyor” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.