DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MUHTAR MİRZAOĞLU ’”CHP İKTİDAR İÇİN YOLUNU ÇİZİYOR!”

MUHTAR MİRZAOĞLU ’”CHP İKTİDAR İÇİN YOLUNU ÇİZİYOR!”
06.09.2017
745
A+
A-

MUHTAR MİRZAOĞLU ’”CHP İKTİDAR İÇİN YOLUNU ÇİZİYOR!”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Adalet” yürüyüşü toplumun her kesiminde karşılık buldu. Çanakkale’de düzenlenen “Adalet Kurultayı” ile devam eden toplumun adalet ihtiyacı, her geçen gün artıyor. Siyasi görüşü ne olursa olsun, herkesin adalet ihtiyacı gündemde. CHP seçmeni ve partiye gönül verenler olarak biz de, parti içinde adalet istiyoruz.

Artık Yeter! Kocaeli halkı, yıllardır eski siyasetçilerin sürekli çekişmesinden yoruldu. Yeni yüzler, genç isimler, halk ile iç içe olsun istiyor. Kocaeli halkı bu kentte iktidarıyla, muhalefetiyle siyasette “Huzur” istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni, üyeleri ve Kocaeli halkı, partisinden güç alan değil, partisine ve çevresine güç veren insanları Cumhuriyet Halk Partisinde görmek istiyor. Bu hareket parti içi adaletin dip dalgasıdır. Bu dip dalga, temiz ve huzurlu siyaset dalgası halinde Cumhuriyet Halk Partisine başarıyı da, beraberinde getirecektir. Bunun sonucunda yerel iktidarı kazanacak bu sinerji genel iktidarı da kazandıracaktır. Yol haritamız yerel iktidarı kazanmak, elde edilen dinamizm ile genel iktidara yürümek olmalıdır. Tüm mahallelerde üyelerimize sunulan liste yada listeler yerine “Mavi Liste” çıkartmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisine ilimizde seçim kazandıracak halkta karşılığı olan adayların önünü açmalıyız. Bunu sağlamak için özgür iradenizle partimizi iktidara taşıyacak adayları belirlemek için yapmalıyız.

Yapmamız gereken, Yahya Kaptan Mahallesinde başlattığımız hareketin yani Mavi Yol’un yaptığı gibi, yeni yüzlerle, gençler ve kadınlarla Cumhuriyet Halk Partisinde birilerinin işaret ettiğini seçerek değil, seçim kazanacak kişileri seçmeliyiz.

Haydi Chp’ İktidara Yürüyelim! Kentimiz ve Ülkemiz kazansın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.