DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Necati Çelik’te yeni doktor göreve başladı

Necati Çelik’te yeni doktor göreve başladı

 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezin vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezin vatandaşa daha iyi hizmet sunmak için son olarak Psikiyatri Doktoru Uz. Dr. Filiz Dere Yılmaz’ı bünyesine kattı.

Psikiyatri Doktoru Uz. Dr. Filiz Dere Kimdir?

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezinde göreve başlayan Uz. Dr. Filiz Dere Yılmaz 1985 yılında Bartın’da doğmuş. Yılmaz ilk, orta ve Lise öğrenimini Kocaeli’nde tamamladı. 2009 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2009-2015 Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Ruh Sağlığı Ve hastalıkları ihtisasını tamamladıktan sonra Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesinde çalıştı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezinde hasta kabulüne başlayan Uz. Dr. Filiz Dere Yılmaz’a görevinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.