DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
29.09.2017
1.056
A+
A-

Yaşlılar kütüphane ile tanıştı

ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Gölcük Belediyesi Huzurevi Sakinleri dün Şirinköy’de yer alan İlçe Kütüphanesini ziyaret etti. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlik hem örnek teşkil etti, hem de huzurevi sakinlerinin kütüphane ile tanışmaları sağlandı.

Etkinliğe ilçe protokolü da katıldı

Dün Şirinköy’de yer alan İlçe Halk Kütüphanesinde anlamlı ve önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Huzurevi sakinleri dün kütüphaneyi ziyaret ederek, kütüphaneyle tanıştı. Etkinliğe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eşi Feriha Ellibeş, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Avcı, “Huzurevi sakinlerimizi kütüphaneyle tanıştırma projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Yaşlılar kütüphane ile tanışma mutluluğunu yaşadı. Huzurevi Müdürlüğü ve İlçe Halk Kütüphanesi ortaklığında gerçekleştirilen ‘huzurevi sakinlerini kütüphane ile tanıştırma projesi’ Dünya Yaşlılar Günü öncesinde hayata geçirildi. Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ve Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, “Huzurevi sakinlerimizi kütüphaneyle tanıştırma projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün güzel bir etkinliğe imza atıyoruz. Projemize destek veren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, kıymetli eşlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Huzurevi sakinlerine, Şirinköy İlkokulu 4.sınıf öğrencileri şiir okudu.

Huzurevi sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okundu

Huzurevi sakinleri de kendi yaptıkları oyuncak bebekleri çocuklara hediye etti. Programa katılan öğrenciler büyüklerine sevgilerini gösterirken, huzurevi sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okundu.

Programda Değirmendere Musiki Derneği’nin katkıları ile bir Türk Halk Müziği konseri de verildi. Huzurevi sakinleri, Kaymakam Altıntaş ve Belediye Başkanı Ellibeş ile mutlu bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Kitap okuma tavsiyesinde bulundular

Huzurevi sakinleri öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunurken, kitap okumanın önemine dikkat çektiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.