DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Okul önüne konulan tehlikeli tuzak

Okul önüne konulan tehlikeli tuzak
10.09.2017
914
A+
A-

Okul önüne konulan tehlikeli tuzak

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan ve Körfez’in en yoğun öğrenci potansiyeline sahip PETKİM Okulu’nun giriş kapısının önüne yerleştirilen bankalara ait bankamatik cihazlarının, okul öğrencileri için büyük tehlike oluşturacağı bildirildi.

Daha önce okulun giriş kapısına 150 metre uzaklıkta bulunan bankamatik cihazlarının, okulun tam çıkış kapısının önüne yerleştirilmesinin büyük tehlike oluşturacağını belirten veliler, acilen bu duruma müdahale edilmesini istediler.  Daha öncede bu alanda trafik yoğunluğu yaşandığını, okulun-giriş-çıkış saatlerinde okul önüne trafik polisi görevlendirilmesi için okul aile birliği emniyete ve diğer kurumlara müracaat etmişti. Okulun önünde bulunan yol, mevcut trafiği kaldırmakta zaten yetersiz kalıyordu. Şimdi bu alana 10 farklı bankaya ait bankamatik cihazının yerleştirilmesi için özel bir inşaat firması çalışma başlattı. Bu durum, okul idaresi ve öğrenci velilerinin tepkisine neden oldu. Bir an önce bu duruma müdahale edilmesini isteyen okul öğrenci velileri, ” Trafik açısından zaten büyük tehlike içinde bulunan çocuklarımız, bu cihazların yerleştirilmesi ile birlikte daha büyük tehlike ile karşı karşıya kalacaklar. Okulun tam çıkış alanına yerleştirilmek istenilen bu bankamatik cihazları, trafik keşmekeşliğine neden olacağı için öğrenciler açısından büyük tehlike oluşturacaktır. Bu duruma acilen müdahale edilmesi gerekir. Yoksa her an burada büyük kazalar meydana gelebilir. Geçen yıl burada bir öğrencimize araç çarpması neticesinde yaralanma meydana gelmişti. Durum bundan ibaret iken, yetkililerin buraya konulan bankamatik cihazlarına ses çıkarmaması, büyük bir hatadır. Bir an önce bu hatadan dönülmesi gerekir” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.