DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay, mutluluklara ortak oluyor

Sarıbay, mutluluklara ortak oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, parti çalışmalarının yanı sıra sosyal alanda da yer almaya devam ediyor.

YOĞUN BİR HAFTA SONU

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, parti çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Her gün kentin farklı mahallelerinde, ilçelerde ziyaretler yapan, faaliyetlere katılım gösteren Sarıbay, sosyal alanda da, mutluluklara ortak oluyor. Sarıbay, geçtiğimiz hafta sonunu da yoğun bir şekilde geçirdi.

NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ SARIBAY TAKTI

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, partili Kadriye Çakmak’ın sevimli torunları Egemen ve Deniz’in sünnet cemiyetine katılarak delikanlılığa adım atan minikleri ve ailelerini kutladı. İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Umut Bali ve Rabia Yıldız’ın nişan merasimine katılarak genç çiftin yüzüklerini takan Sarıbay, “Aile kurmak için önemli bir adım attınız. Attığınız bu ilk adımda sizlere mutluluk diliyor, ailelerinize de hayırlı olması dileklerimi iletiyorum. Umarım nikahınızda da şahitlik etme mutluluğunu yaşarım” ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Lütfü İlhan’ın kızı Gülşah ile Serkan Yurtseven’in düğün törenine katılarak ailelerin ve genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Sarıbay, genç çiftin nikah şahitliğini de yaparak, evlilik cüzdanını geline teslim etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.