DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Gölcük’ün Kadın Yöneticileri Down Cafe’de buluştu

Gölcük’ün yönetici kadınları her olduğu gibi bu ayda bir araya gelerek Gölcük’ün sorunları üzerinde görüşmek amacı ile bir araya geldiler. Gölcük’ün yönetici kadınları bu ay toplanmak için Gölcük Down Cafe’yi tercih ettiler.

Down Cafe’yi seçtiler

Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral’ın 3 sene önce başlattığı ve Gölcük’te görev yapan kadın daire müdürleri, yöneticiler, muhtarlar ve başkanların bir araya geldiği ve Gölcük’te yaşanan sıkıntıların dile getirildiği toplantının bu ay ki ayağı Gölcük Down Cafe’de yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Gölcük’ün yönetici kadınları hem öğle yemeğinde bir araya geliyorlar hem de dertleşerek gündem konuları konuşuyorlar.

Bugün bu gördüğüm bu güzel tablo beni çok mutlu ediyor

3 sene önce Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral ve Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci’nin önderliğinde başlatılan ve Gölcük’ün Yönetici kadınlarını buluşturan toplantı her geçen sene daha da kalabalıklaşıyor. Toplantı öncesi Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral kısa bir konuşma yaptı. Başkan Saral, ” Öncelikle bugün buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Ben 30 yıldır bu işin içindeyim ve Gölcük’te hanımlarla beylerle birlikte çalışıyorum. Ama Gölcük’ün çok güzel bir yanı var. Ben aslen İzmir’li olmaktan gurur duyuyorum ama Gölcük’te olmaktan da çok mutluyum. Gölcük’te çok güzel bir şey var. Gölcük’te insanların siyasi görüşleri, kimlikleri, dünya bakış açıları ne olursa olsun her zaman bir araya gelebiliyorlar. Bu çok güzel bir şey, özellikle de ben kadınlarını çok seviyorum bir kat daha. Bugün bu gördüğüm bu güzel tablo beni çok mutlu ediyor. Her zaman diyorum ben artık yapamayacağım, organize etmeyeceğim diyorum ama arkadaşlarım ısrar edince dayanamıyorum. Çünkü sizleri özlüyorum ve bir arada olmak istiyorum. Emekli olacağım diyorum, sizin yüzünüzden emekli olamıyorum. Gerçekten hepinizi çok seviyorum. Bu birlikteliğiniz bu güzelliğiniz ve bu dayanışmanız hiçbir zaman bozulmasın. Gölcük ilçesi birçok ilçeye ve ile örnektir. Bunu da her fırsatta üstüne basa basa söylerim. Katıldığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha da büyüyerek bu dayanışma ve güzellik içersinde devam edeceğiz. Böyle bir organizasyona başladığımız için 3 sene öncesinde çok mutluyum. Hepinize katıldığınız için özelliklede yeni arkadaşlarımız var aramızda onlara da katıldıkları için teşekkür ediyorum. Ben bu ziyaretlerin sadece böyle ayda bir bir araya gelerek değil, işyerlerini de ziyaret edilmesini istiyorum. Sürekli kaynaşma içinde olmak çok önemli diye düşünüyorum. Ben özellikle bu cafeyi açan bu kadar emek harcayan Belgin Abanoz’a ve onun bütün yönetim ekibi arkadaşına gerçekten bu güzel çalışma için çok teşekkür ediyorum. Gölcük için gerçekten çok muazzam bir cafe çalışması oldu. Biz kendisine başarılar diliyoruz. çevremizde ki herkesi bu cafeye destek olmaya, buraya katkı sunmaya bekliyoruz. Özellikle buraya geldiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Görüyorum ki çok güzel bir yola girmişim ve bu yolda bizi destekleyen çok güzel dostlar edinmişiz

+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz’da bu güzel birlikteliğe bu ay ev sahipliği yaptığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi ve sözlerinin devamında, ” Gölcük Down Cafe’yi açarken bize destek vereceğinizi biliyorduk ama bu kadarını inanın bizde beklemiyorduk. Açıldığımız günden beri bütün deneklerimiz idaricilerimiz ve başkanlarımız tarafından çok güzel destek gördüm bu konuda hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizim bu derneği kurarken ve bu cafeyi açarken tek bir amacımız vardı çocuklarımıza sahip çıkma ve onların sıkıntılarına çözüm bulabilmekti. Görüyorum ki çok güzel bir yola girmişim ve bu yolda bizi destekleyen çok güzel dostlar edinmişiz. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.