DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SORUNLARI ÇÖZERDİK

SORUNLARI ÇÖZERDİK
10.09.2017
805
A+
A-

MHP İlçe Başkanı Çakır’dan yerel yönetim yorumu

SORUNLARI ÇÖZERDİK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, kendisine yönelttiğimiz, ‘Bugün yerel yönetimin başında MHP olsaydı Gölcük’te neler değişirdi?’ sorusunun cevabını verdi.

Çakır, “Gölcük bir daha 18 yıl önceki acıyı yaşamamalı”

Başkan Çakır kendisine yönelttiğimiz soruya şu şekilde cevap verdi: “Bizler öncelikle Gölcük’te yapılan doğru projelere her zaman destek veriyoruz. Kentsel Dönüşüm Sürecinde de bugünkü yerel yönetime partimiz olarak destek verdik. Bizler eğer bugün yerel yönetimin başında olsaydık öncelikle kentsel dönüşüm projesini tamamlar, Gölcük’ü önemli bir sorundan kurtarırdık. Kentsel Dönüşüm Projesini yaparken Gölcük’ün önemli sorunu olan trafik sorununu da çözerdik. Ne yazık ki ilçemizde vatandaşlar tatil günlerinde İzmit’i tercih ediyor. Bizler doğru projelerle vatandaşlarımızın Gölcük’ü tercih etmelerini sağlardık. Bu durumda esnaflarımızın yüzünü güldürürdü. Ayrıca Gölcük için doğru projeleri hayata geçirirdik. Şunu da belirtmem gerekir ki bugünkü yerel yönetimin doğru projelerine halkımız destek vermeli. Gölcük 18 yıl önce büyük bir acı yaşadı. Bizler bu acıları bir daha yaşamak istemiyoruz. Gölcük’te imarlı alanlar var. Bu alanlarda da 3,5 kat zorunluluğu var. MHP yerel yönetimin başında olsaydı bu zorunluluğu 4 kat yapıp, sağlam projelerle Gölcük’e daha çok insanı çekebilme şansını ortaya çıkarırdık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.