DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

STAJYER ÖĞRENCİLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

STAJYER ÖĞRENCİLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ
29.09.2017
976
A+
A-

STAJYER ÖĞRENCİLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

SBÜ. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2017-2018 döneminde staja yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Oryantasyon eğitimi; SBÜ. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde staja yeni başlayan Kanuni MTAL, Seka Çocuk Dostları MTAL, Kamer Öncel MTAL, Mevlana MTAL, Gebze MTAL öğrencilerini kapsayan 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerin SBÜ. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirilen programın açılışında konuşan Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ öğrencilere iş yaşamında yaşadığı bilgi ve birikimini artıran hayat tecrübelerinden örnekler verdi ve stajyer öğrencilere hastanede uyulması gereken kurallar hakkında önemli bilgiler aktardı.

SBÜ. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Komitesi Başkanı Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ayşegül TAŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları, Hastane Eğitim Birimi sorumluları da, görev yaptıkları birimlerle ilgili öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu.

Birim yöneticileri, yaptıkları konuşmalarda;. Stajla süreciyle ilgili genel bilgiler, eğitim-öğretim süreçleri, hastane kuralları, disiplin yönetmeliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerin SBÜ. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nitelikli ve donanımlı bir şekilde mezun olmaları için zamanı etkin ve verimli kullanmanın önemine dikkat çekerek yoğun bir şekilde çalışacaklarını dile getirdiler. Birim yöneticileri, öğrencilere eğitim hayatları boyunca başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.