DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TRAFİK DÜZENİ DEĞİŞİYOR

TRAFİK DÜZENİ DEĞİŞİYOR
07.09.2017
1.314
A+
A-

Belediye güzergah çalışmalarına başladı

TRAFİK DÜZENİ DEĞİŞİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yeni çalışma ile İlçemizde birçok cadde de yol güzergahları yeniden düzenlendi. Değişen yollarda tabela çalışmaları büyük bir titizlikle yenilenmeye devam ediyor.

Yenilenen levhaların üstü şimdilik kapatılıyor

İlçemizde bulunan Cumhuriyet Caddesi başta olmak olmak üzere Albay Burak, 19 Mayıs ve Fatih Caddesi gibi önemli caddelerde yeni dolaşım planına göre yönler değişiyor. Bazı yollarda yönler tek taraflı işleyecek.  Bu bağlamda yönleri değişen cadde kenarlarında bulunan yön tabelaları yeni düzenlemeye göre yenilenmeye başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma ile ilçemizde yönleri değişen tüm caddelerde yenilenen levhalar sürücülerin karıştırmaması için şimdilik üstleri kapatılıyor. Bütün çalışma bittikten sonra levhalar aynı anda açılacak ve asılacak olan pankartlar ile vatandaşlar bilgilendirilerek yeni yol yönler  kullanılmaya başlanılacak.

Yönleri değişen önemli caddeler

İlçemizde yönleri değişen önemli caddelerin başında 19 Mayıs Caddesi yeni düzenleme ile sadece İzmit yönüne doğru tek şerit olarak kullanılacak. Preveze Caddesi yeni düzenleme ile Yalova istikametine tek şerit şeklinde yenilendi. Bu bağlamda  Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Fatih Caddesi ve Amiral Sağlam Caddesi gibi büyük caddeler çift yönlü kalırken çarşı merkezinde olan ve trafik konusunda oldukça sıkıntı yaşanan 19 Mayıs Caddesi, Preveze Caddesi ve Albay Burak Caddesi üzerinde yapılan yeni çalışma ile tek yön olarak yenilendi. Yenilenen yönler ile cadde girişlerinde bulunan levhalar yenilendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.