DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Trafik polisleri park ihlallerini affetmiyor

Trafik polisleri park ihlallerini affetmiyor
06.09.2017
1.139
A+
A-

Trafik polisleri park ihlallerini affetmiyor

İlçemizin en büyük sorunlarından biri de hatalı park eden araç sahipleri oluyor. İlçemiz genelinde birçok otopark ve parka açık alan olmasına rağmen bazı duyarsız araç sürücüleri araçlarını park yasağı bulunan yerlere park etmeye ne yazık ki devam ediyor.

Bazı sürücüler park yasağına uymuyorlar

Gölcük’te neredeyse her gün onlarca araç hatalı parktan ötürü ceza alıyor.  Bu da sürücülerin bütçesine büyük bir fatura olarak yansımaya devam ediyor. Yetkililerin sürücülere park ihlali yapmamaları konusunda ne kadar çok uyarıda bulunsa da sürücüler bu uyarıları dikkate almıyor. Trafik polislerinin yaptığı bu kontrol sonrasında park yasağı bulunan bölgelere araçlarını park eden araçların önce fotoğrafları çekiliyor sonra 10-15 dakikalık bir müddet veriliyor. Araçlarını bu süre zarfından sonra çekmeyen araç sahiplerine fotoğraflarıyla birlikte cezaları gönderilmeye devam ediyor. 5-10 lira olan otopark ücreti vermekten kaçınan araç sahipleri büyük bir miktarda ceza ödemek zorunda kalıyor. Tabi ceza ile birlikte araçları çekilen araç sahipleri ise 200 lira gibi bir ödeme ile baş başa kalıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.