DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Harb-İş Bayramlaştı

Türk Harb-İş Bayramlaştı
04.09.2017
811
A+
A-

Türk Harb-İş Bayramlaştı

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimi sendika üyeleri ile birlikte bayramlaşma programını Kurban Bayramı’nın ikinci gününde gerçekleştirdi. Bayramlaşma Programına Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Sekreteri Haldun Kurubacak katıldı.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, sendika üyeleriyle Kurban Bayramı’nın ikinci gününde sendika binasında bayramlaştı. Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Sekreteri Haldun Kurubacak da programa katılanlar arasındaydı. Başkan Yıldız tüm üyelerin ve Kocaeli halkının Kurban Bayramı’nı kutlayarak bu bayramların hayırlara vesile olmasını diledi.

Yıldız, “Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın”

Kısa bir konuşma yapan Sendika Başkanı Turhan Yıldız, şu sözleri dile getirdi: “Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde kutlayalım. Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hiçbir insanlık dramına kayıtsız, suskun ve sağır kalmadığını defalarca kanıtlamış bir medeniyetin mensupları olarak, çok daha güzel günler ve bayramlar yaşamamız dileklerimle, tüm dost ve arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı tebrik ederim” diye konuştu.

Kurubacak, “Bayramın ülkemize ve milletimize güzel günlerin getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum”

Sendikanın bayramlaşma programına katılan Sendika Genel Merkez Sekreteri Haldun Kurubacak, şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle siz değerli sendika üyelerimizin Kurban bayramını kutluyorum. Bayramın ülkemize ve milletimize güzel günlerin getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Türk Harb-İş Sendikası üyeleri büyük bir ailedir. Bizler de bu büyük ailenin birer parçalarıyız. Bu büyük aile her zaman herkese örnek olmuştur” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.