DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

VEKİL ŞEKER’DEN KARAMAN İLİNDEKİ AK PARTİLİ BELEDİYELERE ZİYARET

VEKİL ŞEKER’DEN KARAMAN İLİNDEKİ AK PARTİLİ BELEDİYELERE ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Kocaeli’nde ki yoğun mesaisinden sonra genel merkez yerel yönetimler başkanlığının çalışmalarını yürütmek üzere bu hafta Karaman ve Konya illerini ziyaret etti.

KARAMAN İLİNDEKİ AK PARTİLİ BELEDİYELERE ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, TBMM’nin 1 Ekim’e kadar yasama tatiline girmesi sebebi ile vaktinin çoğunluğunu ilimizde ziyaretler gerçekleştirerek geçirirken, bu haftayı AK Parti Genel Merkezi’nde ki görevi nedeni ile belediyeleri ziyaret ederek geçirdi.

Bu kapsamda ilk durağında Karaman’da İl Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret eden Şeker, ziyaretlerine Sudurağı Belediyesi,Ermenek Belediyesi,Güneyyurt Belediyesi,Başyayla Belediyesi ve Sarıveliler Belediyesi’ni ziyaret ederek devam etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker,

“Bu ziyaretlerde özellikle seçimlerde söz verdiğimiz projelerin yerine getirilip getirilmediğini görüştük. Seçim vaatlerinin büyük oranda yerine getirildiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. AK Parti olarak hem genel iktidarda hem de yerel de ne söz vermişsek fazlasıyla yerine getirdik. Ak Parti olarak biz ne aldanan nede aldatan olacağız diyoruz.” ifadelerini kullanırken Şeker’e yapmış olduğu ziyarette belediye başkanları başta olmak üzere il, ilçe yöneticileri ve belediyelerin meclis üyeleri eşlik etti.

Belediye ziyaretlerinde parti teşkilatı ile il genel ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen Şeker, Karaman ilinde ki ziyaretleri sonrası ” TBMM’nin 1 Ekim’e kadar yasama tatiline girmesi ile birlikte vaktimizin büyük bir çoğunluğunda Kocaeli ilimizde ziyaretler gerçekleştirip vatandaşlarımız ve teşkilatımızla bir araya geldik. Genel Merkezimizde ki görevimiz sebebi ile de bu haftaki çalışmalarımıza Karaman ilimizde ki AK Partili belediyelerimizi ziyaret ederek başladık.Bu ziyaretlerimizde başta belediye başkanlarımız olmak üzere parti teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimiz ile bir araya geldik ve belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde ziyaret gerçekleştirerek inceleme fırsatı bulduk.AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana vatandaşlarımız sadece yerleşkelerin çöplerini toplayan ve su temini sağlayan belediyeler yerine bunların yanında sosyal ve katılımcı belediyecilik ile tanıştı.Bizler de bu noktada vatandaşlarımıza daha iyi hizmet nasıl verebiliriz sorusuna yanıt bulmak için belediyelerimizi tek tek ziyaret ediyor,çalışmaları inceliyor ve bizlere olan talepleri dinliyoruz.2023 vizyonunda Güçlü Türkiye’nin daha güçlü belediyelerini inşa etmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

KONYA İLİNDEKİ AK PARTİLİ BELEDİYELERE ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Karaman ilinde yer alan AK Partili belediyeleri ziyaret ettikten sonra soluğu Konya ilinde alarak burada ki AK Partili belediyeleri ziyaret etti.

Kocaeli Milletvekili Şeker’e yapmış olduğu bu ziyaretlerde il,ilçe teşkilatları,belediye başkanları ve belediyelerin meclis üyeleri eşlik etti.

Konya ilindeki ziyaretlerininin ilk durağı Hadim ilçesi olan Şeker, belediye ziyaretlerine Taşkent Belediyesi, Akören Belediyesi, Güneysınır Belediyesi, Ahırlı Belediyesi, Yalıhüyük Belediyesi, Seydişehir Belediyesi, Derebucak Belediyesi, Beyşehir Belediyesi, Hüyük Belediyesi, Derbent Belediyesi, Cihanbeyli Belediyesi ve son olarak Kulu Belediyesi’ni ziyaret ederek devam etti. Üç gün boyunca Karaman ve Konya ilinde her belediyeyi ayrı ayrı yerinde ziyaret eden Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker; ” Yapmış olduğumuz ziyaretlerde parti teşkilatımız, belediye başkanlarımızın ile il genel ve belediye meclis üyelerimizin uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmetlerin nasıl sunulacağı konusunda dertlendiklerini gördük. 2014 yerel seçimlerinde seçim vadi  olarak verilen sözlerin %80-90 seviyesinde yerine getirildiğini gördük. Bu tablolar aslında AK Partili Belediyeciliğin sağlamış olduğu başarıların nasıl sürekli hale geldiğini özetliyor.AK Parti olarak bizler belediyelerimizin asli görevini yerine getirirken bunun yanında kültür merkezleri inşa ederek, gençlik merkezleri kuruyoruz.Çünkü bizler biliyoruz ki; Güçlü Türkiye, gençlerimizin elinde yükselecek.Bunun yanında kadınlarımıza yönelik çalışmalara imza atarak onların toplumda daha özgüvenli olmalarını sağlıyoruz. Çalışanların ve emeklilerimizin streslerini atmaları ve hoş vakit geçirmeleri için hobi bahçeleri kuruyoruz.Daha sayamadığımız bir çok hizmetimiz ile gönülleri kazanmaya devam ediyoruz. Aldığımız dualar ve karşılaştığımız güler yüzler bizi her zaman daha iyi hizmet yapmak için kamçılıyor. Bu yüzden bizler bir an bile durmadan vatandaşımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.