DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yılmaz; “Bizim hedefimiz kupa değil. Ben çocukların gelişimine bakıyorum”

Yılmaz; “Bizim hedefimiz kupa değil. Ben çocukların gelişimine bakıyorum”

Türkiye Kupası 3.eleme turunda penaltılar sonrasında Edirnespor’a elenen Kocaeli Birlikspor’da Başkan Erhan Yılmaz değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz, “Bizim hedefimiz kupa değil. Ben çocukların gelişimine bakıyorum. Bugün neler yapabileceğimizi herkes gördü” dedi.

 Hedefimiz kupa değil. Maç oynatıp tecrübelendirmek”

Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz penaltılar sonrasında kaybedilen turun büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“3 hafta ligde oynadık, 2 haftadır penaltılardan gol yiyoruz. Çok yazık oldu. Ben çocuklar adına üzülüyorum. Bugün bu oyunun karşısında kimsenin durma şansı yoktu. Muazzam bir futbol vardı. Muazzam bir skorda olabilirdi. 2-0’dan 2-2’ye döndü maç. Ben çocukların gelişimine bakıyorum. Çocuklar içerde üzgün. Onlara da söyledim; ‘Biz kupayı mı alacaktık! Amacımız çocukların tecrübelenmesiydi. Hedefimiz kupa değil. Maç oynatıp tecrübelendirmek. Bugünkü maçta neler yapabildiğimizi herkes gördü. İnanılmaz güzel işler yaptılar. Maçı izleyenler ne kadar keyifli bir Kocaeli Birlikspor olduğunu görmüştür. Ara ara düşüşler olması da normaldir. 3 gün önce maç oynadılar. Yine iddia ediyorum; bu ilçe kazanacak. Bu şehir kazanacak. Kent futbolu kazanacak. Çok daha iyi yerlerde 41 numaralı forma giyerek bu kenti her yerde gururlandıracaklar. Bizi onurlandıracaklar”

Rakip bizim için fark etmiyor”

“Futbolla alakalı olumsuz manada söylenecek 2 şey var. Biri penaltıdan 2 gol yedik. Ufak tefek tecrübesizliklerimiz var. 2-1 ikinci uzatmaya giriyoruz. Yüz ifadelerimiz sanki maç kaybetmişiz gibi. Bunu hocalarımız da yaparsa futbolcular da yapar. Ufak tefek nüanslarımız var, onlara dokunmamız lazım. Futbol anlamında muazzamdık. Penaltılarla elendik. Penaltı ortaktır. Yapacak bir şey yok. 17 yaşında kalecimiz oynadı. 2000 doğumlu çocukları oynatıyoruz. BAL liginin bütçesi bizden daha fazla. Bütün kulüpler için böyle olmalı; bir takıma aidiyet duygusu katmazsanız o takımdan hiçbir şey olmaz. Bugün içerde oyuncularımız ağlıyorsa burada aidiyet duygusu oluşmaya başladı. Bu da bizi zirveye çıkaracaktır. Ondan yana hiç şüphem yok. Bu çocuklarla gurur duyuyorum. Bugün çok keyif aldım. Hepsinin ayaklarına, yüreklerine sağlık. Bugün gerçekten çok iyi oynadılar. Oyun olarak zirve yaptılar. Hafta hafta bakıyoruz. Bu şekilde oynamaya devam edelim. Bizim için hiçbir sorun yok. Rakip bizim için fark etmiyor. İnşallah içerde Bucaspor maçıyla telafi ederiz”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.