DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sedaş ekipleri 66. Sokak’ta ikinci kez patlayan elektrik kablosunu onardı

Sedaş ekipleri 66. Sokak’ta ikinci kez patlayan elektrik kablosunu onardı

 

Merkez Mahallesi 66. Sokak’ta yer altında bulunan elektrik kablosu aşırı yüklenmeden dolayı yeniden patladı. Sedaş ekipleri çalışma yaptıkları alanı yeniden açmak zorunda kaldılar.

Bir hafta sonra yeniden patladı

Sedaş ekipleri geçtiğimiz hafta patlayan ve test araçları ile arızalı olan bölgede tespit etmelerinin ardından esnafları mağdur etmemek için döşedikleri geçici hat ile önce esnafın elektrik problemini çözmüşler daha sonrasında ise aşırı yüklemeden dolayı patlayan kabloyu onarmışlardı. Aradan bir hafta geçmesinin üzerinden onarım yapılan kablonun bir metre bile olmayan uzaklıkta aynı şekilde kabloda patlama meydana geldi. Sedaş Ekipleri aynı bölge üzerinde yeniden  gerçekleştirdikleri çalışma ile patlayan kablo kısmını onardı.

Esnaflar hattın komple yenilenmesini istiyor

  1. Sokak esnafları yapılan çalışmalar hakkında, ” Sedaş ekipleri daha geçen hafta aynı yerde çalışma yaptılar. Bir hafta arayla aynı yerde aynı nedenle arıza çıkıyor. Bu da demek oluyor ki elektrik hattı artık bu sokak’ın elektriğini kaldırmıyor. Onarımları kısım kısım yerine yapmak yerine bir seferde bütün hattı yenilesinler ki biz de bu korku ile yaşamayalım. Önümüz kış yağmurlar başları. Yolda zaten sürekli su birikintileri meydana geliyor. Elektrik kaçağı olurda birinin başına bir şey gelirse bunun hesabını kim verecek. Bu nedenle öyle yap boz gibi değil tek seferde kalıcı bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.