DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ahmet Akyüz Caddesi Asfaltlandı

Ahmet Akyüz Caddesi Asfaltlandı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yeniden düzenleme çalışmalarına başlanılan ve prestij cadde özelliği kazandırılacak olan Değirmendere Ahmet Akyüz Caddesinde çalışmaları yerinde inceleyip esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgi aldı. Bölge esnafı çalışmalar dolayısıyla Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

Gölcük Belediyesi Değirmendere’de başlattığı Prestif Caddesi Projeleri hızlı bir şekilde sürüyor. Son olarak halk pazarının kurulduğu Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddeleri’nde bir çalışma başlatılmış, bu alanda Cumartesi Pazarı kurulduğu için insanlar bir süre sıkıntı çekmişti. Belediye burada çok hızlı hareket ederek, yolu asfaltladı. 550 metrelik yola, 850 ton asfalt bir günde döküldü. Mithat Gürses Caddesi’nde ise asfaltlama çalışması devam ediyor. O caddede de kısa sürede çalışmalar bitirilecek.

Projemiz Hızlı Bir Şekilde Sürüyor

Projeyi yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kısa sürede bu aşamaya gelen ekipleri kutladı. Ellibeş yaptığı açıklamada, “Değirmendere’nin caddelerini güzelleştiriyoruz. Bu noktada Cumartesi Pazarı’nın kurulduğu Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddeleri bizim için çok önemli idi. Geçtiğimiz haftalarda çalışmayı başlatmıştık. Bugün ise hızlı bir şekilde asfaltı dökerek, vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemedik. Projelerimiz hızlı bir şekilde sürecek ve tamamlanacak. İlçemizin tüm caddelerini güzelleştirerek halkımıza hizmeti sürdüreceğiz. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşerilerimizin hoşgörüsüne sığınarak anlayış bekliyoruz” dedi. Cadde üzerinde diğer çalışmaların da hızlı bir şekilde tamamlanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.