DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akademi Lise kervanına, Derince Şubesi geliyor

Akademi Lise kervanına, Derince Şubesi geliyor

Büyükşehir, Akademi Lise’nin Derince Şubesi için kolları sıvadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz eğitim verdiği Akademi Lise kervanına Derince şubesini ekleme hazırlanıyor. Halen Gebze, İzmit, Gölcük ve Karamürsel’de hizmet veren Akademi Lise şubelerine önümüzdeki dönemde Derince de dahil olacak.

YENİKENT MAHALLESİ’NDE HİZMET VERECEK

Derince Akademi Lise, Yenikent Mahallesi Galaksi İş Merkezi’nin ikinci katında hizmet verecek. Katta 7 dersliğin yanı sıra, bir satranç sınıfı, el sanatları atölyesi, bilgisayar sınıfı, kütüphane, öğretmenler odası, rehberlik odaları, ofis personel odaları, kafe, bay-bayan mescit, spor salonu, bilgi işlem odası, depo, danışma, öğretmenler odası ve bekleme salonu yer alacak. Derince Akademi Lise’deki tadilat çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.

AKADEMİ LİSE BAŞARISI İLE İLGİYİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Büyükşehir Belediyesi’nin, gençlerin hem lise derslerinde hem de üniversiteye hazırlıklarında önemli rol oynayan Akademi Lise Projesi büyük ilgi gördü. Akademi Lise’nin ücretsiz olması ve son üniversite sınavında ortaya koyduğu başarı grafiği de bu ilgiyi arttırdı. Büyükşehir Belediyesi artan ilgi karşısında Akademi Lise’yi İzmit dışına taşıma kararı aldı. İzmit’in ardından ikinci şube Gebze’de açıldı. Bu şubeyi, Gölcük ve Karamürsel ilçeleri izledi. Büyükşehir Belediyesi, Derince’den gelen talep üzerine önümüzdeki günlerde Akademi Lise’nin yeni şubesini Derince’de açacak. Bu şubenin açılmasıyla Derince’li gençler İzmit’e gelmek zorunda kalmadan kendi ilçelerinde eğitim alabilecek. Bu şubeden ayrıca Körfez’deki gençler da yararlanabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.