DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“AKŞAM ÇAYLARINDA DA BİRLİKTEYİZ”

“AKŞAM ÇAYLARINDA DA BİRLİKTEYİZ”
17.10.2017
866
A+
A-

“AKŞAM ÇAYLARINDA DA BİRLİKTEYİZ”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vaktinin büyük kısmını halk ile bir araya gelerek geçiriyor. Hoş geldin komşum projesi kapsamında kente gelen tüm sakinlerle toplantılarda buluşarak hem kentin öncü ve örnek projelerini anlatıyor hem de talepleri yerinde halktan alıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mahalle muhtarları ve teknik personelleri ile birlikte site toplantıları organize ediyor ve bu toplantılarda halkla buluşup birebir yerinde istek, görüş ve taleplerini alıyor.

“HER ŞEY YAŞAMA DEĞER BAŞİSKELE İÇİN”

Başkan Ayaz: “Vatandaş odaklı hizmet modelimizde her şeyin başında önce vatandaşlarımızın istekleri geliyor, her geçen gün artan nüfus ile birlikte kentimize yeni toplu konut alanları ve siteler geliyor. Bizler bu site ve komşularımıza “Hoş Geldin Komşum” projemiz kapsamında toplantılar gerçekleştiriyor ve halkla buluşup birebir talep ve isteklerini dinliyoruz. Bu kapsamda önceki gün Barbaros Mahallesi’nde Yağmurkent Sitesi sakinlerimizle buluştuk ve projelerimizi paylaştık. Yeni komşularımızın talepleri direkt yerinde, sitelerinde aldık. Yeni komşularımızın akşam çay sofralarına konuk oluyoruz. Hemşehri hukukumuzun gelişimine katkı sağlayan bu toplantılar ve buluşmalar bizler için büyük önem arz ediyor.

Önceki gün de Havuzlubahçe Mahallemizde Kirazlıkent Sitemizdeki komşularımızda buluştuk. Bizler için vatandaşlarımızdan aldığımız talepler ve yorumlar çok önemli. Biz bunları önemsiyor ve hizmetlerimizi bu şekilde planlıyoruz. Her şey Yaşama Değer Başiskele için” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.