DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ASKIDA KIRTASİYE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ASKIDA KIRTASİYE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Derya Kitabevi bu sene de öğrencilerin yüzünü güldürdü

Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu Askıda Kırtasiye kampanyasını yeniden uygulayan ve Gölcüklü vatandaşlardan yoğun ilgi gören Derya Kitabevi ihtiyaç sahibi öğrencilerin bu sene de yüzünü güldürdü.

Gölcüklü hayırseverler ve siyasiler bir oldu

Derya Kitabevi geçen yıl başlatmış olduğu ve yoğun talep gördüğü Askıda Kırtasiye kampanyasını bu sene yeniden hayata geçirdi. Gelen yardımlar doğrultusunda ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye malzemelerini karşılayan Derya Kitapevi’ne bu sene katılım daha yoğun oldu. Gölcük’te birçok hayırsever ve siyasiciler Derya Kitapevi aracılığı ile Gölcük’te ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzatmış oldular.

Toprak, Gölcüklülere yardımlarından dolayı teşekkür etti

Derya Kitapevi sahibi Savaş Toprak bu sene ki Askıda Kırtasiye kampanyası hakkında bilgi verdi. Toprak, ” Geçen sene eşim Tuğba Toprak’ın vermiş olduğu fikir ile böyle bir uygulama başlattık. Geçen sene çok güzel sonuçlar almıştık ve askıda kırtasiye kampanyası ile Gölcük’te birçok ihtiyaç sahibi öğrencinin kırtasiye ihtiyaçlarını hayırseverlerin vermiş oldukları yardımlar ile karşılamıştık. Bu sene Askıda Kırtasiye kampanyasını yeniden başlattık ve geçen seneye oranla bu sene daha oturmuş bir sistemimiz vardı. Geçen sene gelen yardımlar doğrultusunda biz kırtasiye poşetlerini hazırlıyorduk ve ihtiyaç sahipleri alıyordu. Bu sene ise ihtiyaç sahipleri kendi ihtiyaçları doğrultusunda alışverişlerini kendiler yaptılar biz sadece gelen yardımlardan bakiyeleri düştük. Bu şekilde olunca aileler ihtiyaçları doğrultusunda ne lazımsa onu aldılar biz sadece işlemlerini yapmış olduk. Bu sene gelen yardımlar gerçekten çok güzeldi. Aileler kampanyamızı bildikleri için 100 Liralık alışveriş yapıyorlar ama 200-250 gibi rakamlar bırakıp giden aileler oldu. Bizde bu toplanan paraları bir liste yaptık ve alışveriş yapıldıkça bu listeden düştük. Gölcük’te gerçekten gönlü çok zengin insanlar var. Bu kişilerin arasında siyasi kişilerde var, iş adamları da. Ben yapmış oldukları yardımlar için öğrenciler adına teşekkür etmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.