DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞİSKELE MAHALLE MUHTARLARI İSU YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞİSKELE MAHALLE MUHTARLARI İSU YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yaptığı teknolojik yatırımları yerinde inceleyip bilgi verme imkânı amacıyla mahalle muhtarlarına tanıtım ve bilgilendirme programlarını sürdürüyor.

Daha önce Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası, Karamürsel ve Gölcük İlçelerine bağlı mahalle muhtarlarına inceleme gezisi düzenleyen İSU, son olarak Başiskele mahalle muhtarlarına yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirme gezisi düzenledi. 16 mahalle muhtarın katıldığı gezide Kandıra Namazgâh Barajı, Namazgah barajı HES Tesisi, Kandıra Atıksu Arıtma Tesisi, Lojistik Merkezi ile beraber İSU Merkez Laboratuvarı gezilerek tesisler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

MUHTARLAR YATIRIMLARA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ    

İSU Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği geziye Başiskele muhtarları yoğun ilgi gösterdi. Teknik gezi süresince yatırımları büyük ilgiyle takip eden Başiskele muhtarları tesisleri yerinde inceleyip bilgilendirilme imkanı verilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Yapılan gezi hakkında görüşlerini paylaşan Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş; ”Yapılan yatırımlar bizi gerçekten çok şaşırttı. Bu tesisler ile gerçekten gurur duymalıyız. Her zaman işbirliği içinde bulunduğumuz İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 MUHTARLAR TESİSLERİ YERİNDE İNCELEMENİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ  

Gezi kapsamında tesislerin sorumluları tarafından Başiskele mahalle muhtarlarına yatırımların işleyişi ve kullanımı açısından bilgilendirme yapıldı. Namazgah barajı HES ve Kandıra merkez atıksu arıtma tesislerini dikkatle inceleyen muhtarlar yapılan yatırımlar karşısında çok memnun olduklarını ifade etti. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Zeynep Selvi Martı;” İSU, bize böyle olanak sağladığı için çok memnunuz. Yatırımları yerinde gördüğümüz için çok mutluyuz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına ve İSU Genel Müdürüne ayrı ayrı teşekkür ediyoruz“ dedi. Atakent mahalle muhtarı Sabahattin Fırtına da, ” İSU’nun bize sağlamış olduğu gezi çok güzel oldu. İlimizde böyle yatırımların yapıldığını bilmiyorduk. İSU Genel Müdürlüğü’ne yapmış olduğu yatırımlardan dolayı çok teşekkür ederiz. ”diye konuştu.

LOJİSTİK MERKEZİ VE MERKEZ LABORATUVARI BEĞENİ TOPLADI

Ülkemizde Su ve Kanal İdareleri arasında öncü olan İSU’nun TÜBİTAK ölçeğindeki Merkez Laboratuvarı ile Lojistik Merkezi heyetin büyük beğenisini topladı. Başiskele Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Nihat Karaaslaner de ; ”İSU’ya yapılan gezi için teşekkür ederiz. Lojistik Merkezinde yapılan çalışma ile kullanılan malzemelerin düzenli olması ve Laboratuvar Merkezi’nde suyun sürekli analizlerle takibinin yapılması bizi çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi. Teknik Gezi programı Merkez Laboratuvarının gezilmesinin ardından Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Ünal Bostan’ın İzmit Körfezi ile Karadeniz’in korunması için yapılan arıtma tesisleri ile çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.