DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Arslan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Arslan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
27.10.2017
822
A+
A-

Başkan Arslan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.Yılı hakkında açıklamalarda bulundu.

Arslan, “Her şey Türkiye için”

Başkan Arslan, Cumhuriyetimizin 94. Yılı ile ilgili olarak duygularını ifade etti. Arslan, “Savaşlardan yorgun çıkan bir askerler, 94 yıl önce vermiş olduğu mücadelenin meyvelerini, Cumhuriyetin kurulması ile topladı. Vatanımızı düşmandan kurtaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, savaşlarda vatan için can veren askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onların üstün mücadelesi ile bizler bugün ülkemizde rahatça hareket edebiliyoruz. Ata’mızın bize verdiği Cumhuriyete her zaman sahip çıkıldı, bundan sonra da sahip çıkılmaya devam edecektir. Bu gibi günlerde halkın birbirine kenetlenmesi ve daha duyarlı olması gerekiyor. Yürüyüşlere, kutlamalara katılımların çoğalması gerek. Her şey Türkiye için. Herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı şimdiden en içtenliklerimle kutlarım. Ne mutlu Türk’üm diyene, Ne mutlu Türk’üm diyebilene” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.