DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİZİM DAVAMIZ TÜRKİYE DAVASI, HAK DAVASIDIR

BİZİM DAVAMIZ TÜRKİYE DAVASI, HAK DAVASIDIR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp,

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam haftalık toplantısında gündemi değerlendirdi. Başkan Alp, ‘ABD’yle bugün yaşanan sorun vize değil, Fetö sorunudur’ diyerek, önemli noktalara dikkat çekti.

“Bölgemiz gün gün haritaların değiştiği bir bölgedir”

Başkan Alp, yaptığı açıklamada, ‘Öncelikle memlekete hizmet etmiş, siyasetende iz bırakmış Deniz Baykal’a geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Ve beraberinde bugün 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü. Askeriyemizin içinde en önemli dinamiklerinden birisi olan Astsubaylarımızın bu güzel gününü kutluyorum. Bu bağlamda Kuzey Irak’taki gelişmeleri sizlerde takip ediyorsunuz. Gün gün haritaların değiştiği bir bölge. Bu coğrafya yeni bir dünya kuruluyor. Yeni dünya kurulurken biz Türkiye olarak bizlerde varız diyoruz.”

Bizler ne bedel olursa olsun bu mirasa sahip çıkacağız

“Örgütler ile devletlerarası savaşlar bu coğrafya da oluyor. Türkiye kendi sınırında olan bu savaşta kayıtsız kalamaz. 100 yıl önce kurtuluş savasında ecdadımız kıt imkanlarla bize bağımsızlığımızı ve emaneti bırakmışlardır. Bizler ne bedel olursa olsun bu mirasa her zaman sahip çıkacağız. Bu bir milletin kader mücadelesidir. Bizim davamız Türkiye davası, hak davasıdır. Milletimizin Türkiye’yi olması gereken yerde görmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizler geçmişte olduğu gibi her türlü bedel ödemeye hazırız.”

Bütün bunlar tesadüf değil, ülkemizin gelişmesini istemiyorlar

Başkan Alp, son olarak, “Beraberinde vize konusu benim tabirimle vize sorunu değil Fetö sorunu var. Son 6 ay öncesindeki gelişmelere bir bakın bunlar tesadüf değil. Geçmişte iyi hatırlayın, Türkiye ne zaman ayağa kalksa darbelerle diz çöktürülmek istenmiştir. Türkiye ne zaman kendi ayakları üzerinde durmaya başladı o zaman operasyonlar yapıldı. Bağımsız bir Türkiye olmak için ne bedel ödenecekse onu ödeyeceğiz. Hangi döneme bakarsanız bakın Türkiye ne zaman bir atılım yapsa müdahaleyle karşı karşıya kalıyorlar. Bu vize değil Fetö sorunudur. Türkiye zalimlerin karşısında demir yumruk gibi durur, mazlumların karşısında da her zaman yanında olacaktır” dedi.

YORUMLAR

  1. muhtar dedi ki:

    Gün gün harita değişiyormus biz değişen harita görmedik ama bop başkanına sormak gerekli ilerideki harita nasıl olacak diye.Savaşlar her zaman dünyanın her yerinde olmuştur. Ancak 100 yıldır Türk topraklarında savaş olmamıştır.Eğer ki ülkeyi bir savaşa sokarsanız tebrik ederiz gevurun beceremediğini de becermiş olacaksınız.