DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Boş kalan salıncak demirinin sonu ne olacak?

Boş kalan salıncak demirinin sonu ne olacak?
29.10.2017
848
A+
A-

Boş kalan salıncak demirinin sonu ne olacak?

Kavaklı Sahili’nde uzun yıllardır vatandaşların eğlenmesi için yapılan salıncaklar kırılınca kaldırıldı. Ne yazık ki boş salıncak demiri aynı yerinde duruyor. Çevreye kötü görüntü veren salıncak demirinin uzun zamandır alınmaması gözlerden kaçmıyor.

Kavaklı Sahiline yakışmıyor

Kavaklı Sahili’nde uzun zamandır boş duran salıncak demirinin ne yapılacağı merak ediliyor. Salıncak demiri çevreye kötü görüntü veriyor ve Kavaklı Sahiline hiç yakışmıyor. Vatandaşlar salıncak demirinin kaldırılmasını ya da yeniden salıncak takılmasını istiyor. Uzun zamandır Kavaklı Sahilinde öylece boş bekleyen demirlere ne salıncak ekleniyor ne de demir yerinden alınıyor. Bu durumu gören vatandaşlar da doğal olarak tepki göstermesine neden oluyor. Vatandaşlar, “kavaklı Sahili’ne salıncaklar ilk yapıldığı zaman oldukça eğlenceli vakitler geçiriyorduk. Zamanla salıncaklar hasar gördü. Bu nedenle salıncaklar yerlerinden söküldü ve kaldırıldı ama demirleri bırakıldı. Biz uzun zamandır salıncaklar yeniden takılacak diye bekliyoruz ama ne salıncaklar takılıyor ne de demirleri yerlerinden kaldırılıyor. Bu manzara da Kavaklı Sahili’mize hiç yakışmıyor. Yetkililer tarafından ya salıncakları yeniden takılsın ya da bu demirleri buradan kaldırılsın. Biz artık bu manzarayı görmek istemiyoruz” dediler.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.