DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU FESTİVAL KAÇMAZ

BU FESTİVAL KAÇMAZ

Yoga Festivali Şile’de düzenlenicek

Değirmendere’de büyük başarılara imza atan Yoga eğitmeni Zatiye Doğan ve kursiyerleri İstanbul Şile’de düzenlenen yoga festivaline katılacaklar. Bu festival kaçmaz. Yoga eğitmeni Zatiye Dogan 28 – 29 Ekim haftasonu katılacakları yoga festivali hakkında bilgi verdi.

Doğan, “Haydi beraber olalım”

Yoga eğitmeni Zatiye Doğan, ” Dünya metropolü İstanbul’dan birkaç dakikada uzaklaşabilir, neşe, farkındalık, sağlık ve spor dolu bir haftasonu geçirebilirsiniz. Bu haftasonu molası, hayatını neşe ve farkındalık içinde, dolu dolu yaşamak isteyen herkes için özel olarak hazırlanmış. Şile’de düzenlenecek ‘Farkındalık Festivali’nde 2 gün boyunca, 4 enerji merkezini arındırma ve aktifleştirme için uygulanan özel tekniklerden oluşan 4 özel çalışma var. Ayrıca nefes, biyoenerji, konsantrasyon, gevşeme, vücut çalıştırma uygulamaları ve İnteraktif Söyleşi-Tüm Sorulara Cevaplar ile toplam 9 farklı seans sunulacak. Dans gösterileri de festivale renk katıyor. İç ve dış dünyaları bütünleştiren ve yükselişe götüren bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen herkesi bu etkinliğe davet ediyoruz” dedi.

Etkinlikteki çalışmalar şu şekilde olacak

Nefes çalışmaları ile sinir sisteminin gevşediğini, duyguların yatıştığını, Biyoenerji çalışması ile organizmanın enerji ile dolduğunu, Vücut çalıştırma tekniklerinin bedensel deformasyonlara ve fiziksel yorgunluğa iyi geldiğini, Konsantrasyon sayesinde zihnin sustuğunu, odaklanma ve zekanın geliştiğini, Gevşeme çalışmaları sayesinde stres, gerilim ve uykusuzluğun giderildiğini, Enerji merkezi çalışmaları ile sağlığa, bütünsel hayata ve evrensel bakış açısına ulaşıldığını deneyimleyeceksiniz.

Festival Programı:

Best Western Şile Gardens Hotel & SPA, 28-29 Ekim 2017

28 Ekim Cumartesi

11.00 – Kök enerji merkezi çalışması – Özgüvenin geliştirilmesi

12.30- Kahvaltı

14.30 –Konsantrasyon

15.30 – Nefes çalışması

17.00 – Pelvis enerji merkezi çalışması – Yaratıcılığın geliştirilmesi

18.45 – Akşam Yemeği

19:45 – Dans Gösterileri

20.00 – İnteraktif söyleşi – Tüm Sorulara Cevaplar

29 Ekim Pazar

08.00 – Karın enerji merkezi çalışması – Kararlılığın geliştirilmesi

09.30 – Kahvaltı

12.30 – Vücut çalıştırma teknikleri

13.30 – Gevşeme çalışması

15.00 – Göğüs enerji merkezi çalışması – Sevginin geliştirilmesi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.