DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÜTÜN PROGRAMLARA KATILIM SAĞLANACAK

BÜTÜN PROGRAMLARA KATILIM SAĞLANACAK
26.10.2017
960
A+
A-

CHP Gölcük Örgütü’nün ana gündemi Cumhuriyet Bayramı oldu

BÜTÜN PROGRAMLARA KATILIM SAĞLANACAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gölcük İlçe Örgütü haftalık olağan toplantısını geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirdi. Toplantının gündeminde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları vardı.

Siyasi partililer Cumhuriyet Bayramı’nda birleşti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gölcük İlçe Örgütü haftalık olağan toplantısını parti binasında geçtiğimiz akşam gerçekleştirdi. Toplantıda söz alan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada İşeri, “Sayın Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’ın başkanlığında bütün siyasi parti ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu sene Cumhuriyet Bayramı’nın birlikte büyük bir coşku ile kutlanması gerektiği konusunda bir çağrıda bulundu. Kaymakamımızın bu çağrısı bizler için çok önemli idi. Biz CHP olarak Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini diğer bayramlarımızda olduğu gibi kutluyorduk ama Gölcük’te ki tüm siyasi partiler ile birlikte böyle bir etkinliği birlikte gerçekleştirmek bizleri çok mutlu etti bu konuda Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. 4 tane siyasi partinin ilçe başkanı Kaymakamımızın başkanlığında toplandık ve bu işin nasıl yapılması gerektiği konusunda bir toplantımız oldu. Bu konuda hep birlikte Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılımın sağlanması konusunda fikir birliğine vardık. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Gölcük protokolü saat 13.00’de çelenk sunma töreni gerçekleştirecek. CHP olarak bizde saat 14.00’de çelenk sunumumuz gerçekleştireceğiz. Biz çelenk sunumumuzu her sene gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyet yürüyüşünün bu sene 28 Ekim akşamı yapılmasına karar verildi. Bizde hazırlığımızı bu program üzerinden yapıyoruz. Cumhuriyet yürüyüşü 28 Ekim akşamı saat 19.00’da Kavaklı’da başlayacak ve Anıtpark’ta son bulacak. Saat 20.00’de Anıtpark’ta Cumhuriyet konserimiz olacak. 29 Ekim’de de saat 10.15’de kaymakamlığın Cumhuriyet bayramı tebligatı olacak. CHP olarak bu törene de katılım sağlayacağız. Daha sonrasında 11.00’de de resmi geçiş töreni gerçekleştirilecek. CHP olarak bütün törenlere katılım sağlayacağız.

 

İşeri, “Hüseyin Yılmaz bizim için çok değerliydi”

İşeri sözlerinin devamında, “Hem Gölcük Meclisimizin hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisimizin grup başkan vekili Avukat Hüseyin Yılmaz’ı kaybettik. O amansız hastalığı için büyük mücadele verdi. Ama netice itibariyle hastalığına yenik düştü. Kendisi hakkın rahmetine kavuştu. Cumartesi günü Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazını ardından İzmir Urla’ya cenazesini gönderdik. Bizde gece yola çıktık, Pazar günü yönetim kurulu üyelerimizin de katılımı ile değerli arkadaşımızın defin işlemini gerçekleştirdik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz, değerli ailesine sabırlar diliyoruz. Gerçekten acıları çok büyük. Hüseyin Bey aramızdan gerçekten çok erken ayrıldı. Partimize büyük güç veriyordu, partimizin muhalefet gücünde en etkili silahımızdı. Yapılacak bir şey yok, hakkın rahmetine kavuştu. Onu hep arayacağız. Onun eksikliğini her zaman her alanda hissedeceğiz ama yapılacak bir şey yok. Bunun için acımız gerçekten çok ama çok büyük. Hüseyin Yılmaz’ın yerine önümüzde ki aydan itibaren bizi Muharrem Aydın mecliste görev alacak. Biz inanıyoruz ki o da elinden gayreti gösterecektir. Çok sosyal ve insani ilişkileri üst düzeyde olan bir arkadaşımız. Ondan da maksimum verim alacağımıza inanıyorum. Zaten ailemizin içindeydi, yeni görev için ben kendisine hoş geldin demek istiyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Aydın, “Hüseyin beyin yerini dolduramam”

Yeni Belediye Meclis Üyesi Muharrem Aydın, ” Gönül isterdi ki Hüseyin Bey hayatta olaydı da ben bu göreve gelmeyeydim. Takdiri ilahi rabbim böyle uygun gördü. Ben şimdi elimden geldiği kadar partimiz için Gölcük için arkadaşlarımla birlikte güzel bir çalışma yapacağımıza inanıyorum. Hüseyin kardeşimizin mekânı cennet olsun inşallah. Elimden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışacağıma inanıyorum ama Hüseyin Beyin yerini dolduramam, Güzel bir dostumuz güzel bir arkadaşımız ve ağabeyimiz. Allah rahmet eylesin” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.