DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cadde ve sokaklar bitti Engelli rampalarının önüne araç park ediliyor

Cadde ve sokaklar bitti Engelli rampalarının önüne araç park ediliyor
04.10.2017
783
A+
A-

İlçemizde bitmek tükenmek bilmeyen trafik ve park sorunu her geçen gün büyürken birde üstüne engelli rampalarının önüne araç park edilmesi kafalara “Başka park edecek yer mi kalmadı?” sorularını getirtti.

Park yasağı ihlal ediliyor

Gölcük’te cadde ve sokaklarının bir çoğunda park yasağı olmasına rağmen yine de duyarsız sürücüler araçlarını bu yollara park etmeye devam ediyor. Bu yapılan park ihlalleri yetmezmiş gibi bir de engelli vatandaşlarımız kaldırımlardan rahatlıkla inip çıkabilsinler diye yapılmış rampaların önüne araç park edilmesi bu kadar da olmaz dedirtti. İlçemizde açık ve kapalı olarak o kadar otopark varken cadde ve sokaklara araç park etmek bir yana engelli rampasını kapatacak şekilde araç park etmek artık bu park meselesinin ciddi anlamda düzeltilmesi gerektiğini gösteriyor.

“Demek ki kesilen trafik cezaları vatandaşlara caydırıcı gelmiyor”

İlçemizde ki trafik problemi ile ilgili vatandaşlar, ” Gölcük’te ciddi manada bir trafik ve park sorunu yaşanıyor. İlçenin cadde ve sokaklarını dar olması ve araç sayısının fazla olmasından dolayı park sorunu katlanarak büyüyor. Cadde ve sokaklara park edilen araçları geçtik en azından engelli rampalarının önünü açık bırakın ki engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalı annelerimiz bu rampalardan rahatlıkla inip çıkabilsinler. Gölcük’te alınan onca önleme rağmen yine de bu probleme çözüm bulunamıyorsa demek ki kesilen trafik cezaları vatandaşlara caydırıcı gelmiyor. Bu konuda yetkililerin daha net sonuçlar bulmasını istiyoruz” dediler.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.