DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’li Hürriyet’ten Gebze’ye tam destek

CHP’li Hürriyet’ten Gebze’ye tam destek
15.10.2017
790
A+
A-

CHP’li Hürriyet’ten Gebze’ye tam destek

CHP Milletvekili Hürriyet mecliste yaptığı konuşmalarla Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinin mücadelesine destek vermeye devam ediyor

Tapu sorunu yaşayan Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinin geçtiğimiz günlerde düzenledikleri geniş katılımlı toplantıda yanında olan CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, önceki gün mecliste yaptığı konuşmasında, “Görevini kötüye kullananlar adalet karşısında hesap verirler” diyerek konunun takipçisi olacağının bir kez daha altını çizdi.

BAKANLIK DUYANA KADAR DEVAM EDECEĞİM

Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinlerin sorunlarını mecliste yaptığı konuşmasında dile getiren TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesinin belediye tarafından mağdur edilmiş yüzlerce vatandaşın sesini iktidar yetkilileri ve bakanlık duyana kadar buradan söylemeye devam edeceğim. Gebze Belediyesi seçimlerden önce ‘Tapular çekmecede’ diyerek verdiği sözü seçimden hemen sonra ne yazık ki unuttu. Ama halk kararlı, ‘Ne geçmişimizden vazgeçeriz ne de geleceğimizden feragat ederiz’ diyorlar. ‘Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için’ diyerek hak sahibi oldukları tapularını istiyorlar”

O TAPULAR ÇEKMECEDEN ÇIKACAK

Konuşmasına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, halka rağmen haklının yok sayılamayacağını belirterek, “Belediye Başkanı şunu unutuyor; Halkın oyuyla seçilenler halka rağmen hakkı ve haklıyı yok sayamaz. Yöneticiler iktidara saltanat sürmek için değil, millete hizmet için seçilirler. Görevini kötüye kullananlar da gün gelir adalet karşısında hesap verirler. O tapular çekmeceden çıkacak, bu işin başka çözümü yok. Mahalle halkını mücadelesi için kutluyor ve buradan selamlarımı gönderiyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.