DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÜZÜLMEZ´E TEŞEKKÜR

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÜZÜLMEZ´E TEŞEKKÜR
08.10.2017
954
A+
A-

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÜZÜLMEZ´E TEŞEKKÜR 

Kartepe’de çocuk olmanın farkını her zaman hissttiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde ki okullara desteğine devam ediyor. Karatepe Mahallesi’nde bulunan ilkokula kamelya gönderen Başkan Üzülmez’e çocuklardan teşekkür var.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve gelmesi sonrasında ilçe genelinde çocuklara yönelik projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yoğun programı içerisinde bulduğu her fırsatta çocuklarla bir araya gelen Başkan Üzülmez, özellikle çocukların eğitim ve öğretimine ayrı bir önem veriyor. 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelinde eğitime desteğini gösteren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gelen taleplerin hepsini mevcut imkanlar dahilinde karşılıyor.

KAMELYA KONULDU

Kartepe Karatepe Mahallesi’nde bulunan Karatepe İlkokulu’ndan çocukların kamelya isteğini geri çevirmeyen Başkan Üzülmez, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri marifetiyle okul bahçesine kamelya koydurdu. Başkan Üzülmez kamelya ile de yetinmeyerek ekiplere okulun eksiklerinin giderilmesi talimatını verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okulun bahçesinde düzenleme yaparken, oturma gruplarını da yeniledi. Ayrıca okul bahçesinde bulunan çeşmeyi de onaran ekipler, spor alanlarını düzenlediler.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Karatepe İlkokulu öğrencileri okullarına yapılan hizmete teşekkür ederek Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez için pankart açtılar. Çocukların yapılan hizmetlerden memnun oldukları gözlerinden okunuyordu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerimize ders kitapları ücretsiz dağıtılıyor. Biz de belediye olarak eğitim alanında sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Eğitime ihtiyaç duyulan her alanda destek veriyoruz, katkı sağlıyoruz. Çocuklarımızın eğitimi için desteğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.