DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DARICA MUHARREM AYINI KUTLUYOR

DARICA MUHARREM AYINI KUTLUYOR
01.10.2017
1.091
A+
A-

DARICA MUHARREM AYINI KUTLUYOR

Darıca’da Muharrem ayı dolayısıyla, şehrin değişik noktalarında Darıca Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure dağıtımı yapılıyor. Darıca Çınaraltı Meydanı’nda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık tarafından vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı. Hafta boyunca şehrin değişik noktalarında aşure dağıtımının devam edeceğini söyleyen Başkan Karabacak, kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Muharrem ayının, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı bir ay olduğunu söyledi.

Başkan Karabacak “Darıca Belediyesi olarak Aşure Günü etkinlikleri çerçevesinde bizlerde örf, adet, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına halkımıza aşure dağıtıyoruz. Bu günler halkımızla kaynaşma adına büyük önem taşıyor. Muharrem ayının ülkemize bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” diyerek Muharrem ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.