DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DARICA’LI ATLETLER HIZLI BAŞLADI

DARICA’LI ATLETLER HIZLI BAŞLADI

Amasya’da yapılan Kros Ligi 1. Kademe yarışlarını Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Atletizm Erkek Takımı birinci tamamladı. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turkcell Kros Ligi nde 2017 yılının ilk etabı Amasya’da yapıldı. Kros takviminin ilk önemli yarışması olan Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi’nin Gözlek Köyü parkurundaki 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turkcell Kros Ligi mücadelesinde dört ayrı kategoride toplam 42 takım yarıştı.

İLK İKİ SIRA DARICALI ATLETLERİN

264 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü genç erkeklerde birinciliği elde ederken, Fenerbahçe Spor Kulübü ikinci oldu. Ankara BŞB EGO ise Fenerbahçe’nin ardından üçüncü oldu. Genç erkeklerde 6 kilometrelik parkuru Darıca Belediyesi’nden Ramazan Barbaros birinci olarak tamamladı. Darıca Belediyesi’nin bir diğer sporcusu Sezgin Ataç ikinci, Fenerbahçe’li atlet Ömer Amaçtan ise üçüncü oldu. Üç etaptan oluşan kros liginin ikinci ayağı 25 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da koşulacak.

DARICA BÜYÜKLERDE DE İDDİALI

Genç erkeklerde üç yıl üst üste Avrupa Şampiyonluğu ve bir Avrupa üçüncülüğü elde eden Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Türkiye de ise üç birincilik ve bir ikincilik ile spor otoritelerinin dikkatini çekmeyi başarırken, bu yıl büyük erkekler kategorisinde de yarışmalara katılıyor. Kendi yetiştirdiği gençlerden oluşan kadroyla Amasya’da ilk kez yarışan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü rakiplerinden az farkla beşinci olurken, ilerisi için umut verdi. Büyük erkeklerde rakiplerini geride bırakan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü birinciliği elde etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.