DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Duyar kongrede aday oluyor

Duyar kongrede aday oluyor

İlçe teşkilatlanmalarını tamamlayan BBP’de il kongresinin tarihi belli oldu. Serhat Duyar il kongresinin 15 Ekim’de Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yapılacağını açıklarken kongrede yeniden başkanlık için aday olacağını duyurdu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl kongresinin tarihi önceki akşam gerçekleştirilen il divan kurulu toplantısında belirlendi. İl binasında gerçekleştirilen toplantıya BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ve MKYK üyesi Tolga Aral’da katıldı. İl kongresini büyük bir coşku ve birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirmek istediklerini ifade eden BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, “Kongremizi Allah’ın izniyle sayın genel başkanımız Mustafa Destici’nin katılımı ile 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar hizmeti olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kongrede de aday olacağım. Yeni dönem ve yeni seçilecek olan ekibe de başarılar dilerim. İl kongremizin ilimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kocaeli’ye yakışır olmalı

Kocaeli’nin her zaman için kendileri adına bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Bayram Karacan, “Ne zaman Kocaeli’ye gelsek, buradan moral bularak ayrılıyoruz. Bu akşam da görüyorum ki hiç yanılmamışız. Siyaset yapmak kolay bir iş değildir. İşinizden, gücünüzden, ailenizden zaman ayırmanız gerekiyor. Bizler hiçbir hazine yardımı almadan 25 yıldır şu ışıkları yakabiliyorsak, bizim bu ülkeden, bu halktan alacağımız var demektir” dedi. Kocaeli’ye ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Tolga Aral’da, gerçekleştirilecek olan il kongresinin toplantıya gerçekleştirilen katılım gibi canlı, heyecanlı, coşkulu olması gerektiğini ifade ederek, “Zaten Kocaeli teşkilatımıza da böyle bir il kongresi yakışır” ifadelerine yer verdi.

Salon sıkıntısı yaşadık

Kongre için kent merkezinde salon sıkıntısı yaşadıklarını ve bunun aslında Kocaeli’nin bir ayıbı olduğunu sözlerine ekleyen Duyar, “Hangi salonu sorsak o tarihte dolu. Kocaeli gibi sanayi şehri, ekonomiye yön veren bir kentte istediğimiz kapasitede salon bulamadık. En sonunda Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirme kararı aldık. Bize bu konuda destek olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a da teşekkürlerimi iletiyorum. Körfez’de bizim bir ilçemiz. Bakıldığında Körfez Gebze bölgesi, Gölcük bölgesi ve İzmit bölgesinin tam merkezinde. İnanıyorum ki Körfez haklıda kongremize büyük bir katılım gösterecek, bir anlamda düğünümüzü, toyumuzu şenlendirecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.