DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EĞİTİMDE İYİ DURUMDAYIZ

EĞİTİMDE İYİ DURUMDAYIZ

Gülsuyu ve Alptekin okulları ziyaret etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Alptekin yeni açılan 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Değirmendere Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okulları inceledi

İlçemizde eğitime büyük yatırım yapılıyor. Yerel yönetim eğitime verdiği hassasiyet ile eğitimde başarıda her geçen gün daha da artıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Yakup Alptekin, Gölcük’te yeni açılan 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Değirmendere Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek, burada velilerle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ‘Gölcük’te eğitimde büyük atılım sağlandı. Öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almaları nedeniyle okullarımız yenilendi. Gölcük eğitimde iyi durumda. Yeni açılan 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz de örnek bir eğitim yuvası olarak çocuklarımızın hizmetinde olacak. Gölcük’te güzel bir eğitim ve öğretim dönemi diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.