DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü öğrenciler için kermes düzenlediler

Gölcüklü öğrenciler için kermes düzenlediler

 

Arife Hanım Dostluk ve Çevre Derneği 16. Geleneksel hayır kermesinin açılışını yaptı. Açılış kurdelesini Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş keserken açılış duasını da Uzunyokuş Camii İmamı Mehmet Emin Koçoğlu yaptı.

Hayır duaları ile açıldı

Bu sene 16. sının gerçekleştiği Arife Hanım Dostluk ve Cevre Derneği hayır kermesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve hayırseverlerin katılımı ile gerçekleşti. Açılış öncesinde Uzunyokuş Camii İmamı Mehmet Emin Koçoğlu hayır duasını gerçekleştirdi ve açılan kermesin bol kazançlı geçmesini temenni etti.

Başkan Ellibeş, açılış konuşmasını gerçekleştirdi

Açılış duasının ardından kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Belediyemiz olarak derneğinizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Yıllardır büyük bir özveri ile ve büyük bir fedakarlık içersinde umudumuz, yarınımız, geleceğimizin teminatı olan sevgili evlatlarımız için mücadeleniz çok anlamlı ve çok fedakarlık istiyor. İnşallah evlatlarımız ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan çocuklarımız milli ve manevi değerleriyle bütünleşmiş bir şekilde yetişmeye devam edeceklerdir. Ben fedakarlıklarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Her birinizden Allah razı olsun, gayretlerinizin devamını daha da güçlenerek ve artarak yüce rabbim nasip eder inşallah” dedi.

Kermez Cumartesi gününe kadar açık

Arife Hanım Dostluk ve Cevre Derneği Başkanı Meryem Şermin Bıyık açmış oldukları kermes ile ilgili bilgi verdi. Bıyık, ” Derneğimiz olarak 16 yıldır bir gelenek haline getirdiğimiz kermesimimizi açmak bu sene de nasip oldu. Kermesimizden gelen gelir ile lise ve üniversite öğrencilerimize burs imkanı sağlıyoruz. Kermesimizde çeyiz ürünleri ve gıda ürünlerimizin satışlarını gerçekleştiriyoruz. çeyiz ürünlerimiz hepsi el emeği ürünlerdir. Gıda ürünlerimiz de yine aynı şekilde hepsi evlerimizde yapmış olduğumuz turşular, tarhana, reçeller, börek ve ev baklavası çeşitlerimiz var. Kermesimiz Cumartesi gününe kadar açık duracak. Tüm Gölcüklü hayırsever dostlarımızı kermesimize bekliyoruz” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.