DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da Ümit Metin Yıldız dönemi başlıyor

Gölcükspor’da Ümit Metin Yıldız dönemi başlıyor

3.Lig temsilcilerimizden Gölcükspor’dan geçtiğimiz akşam saatlerinde beklenmedik gelişmeler yaşandı.

Yönetimin kadro dışı bırakılan Ahmet Özer ile Aydın Taşkın’ı affetme düşüncesine karşı çıkan teknik direktör Ramiz Soydaş istifa etti. Yönetim yaklaşık 5 saat süren toplantıda Soydaş’ın kararından vazgeçirmek için çaba gösterdi ancak sonuç alamadı. Soydaş ile yollar ayrılmış oldu.

Başkan Ahmet Özer, bu ani gelişmenin ardından kısa bir süre önce Kocaelispor ile yollarını ayıran Ümit Metin Yıldız’ı telefonla arayıp görüşme talebinde bulundu. Başkan Yavuz ile Yıldız geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde bir araya geldi. Bir saat süren toplantının ardından Yıldız, teklifi kabul etti. Kırmızı-Siyahlı ekipte Ümit Metin Yıldız dönemi başlamış oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.