DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Havaların soğumasıyla parklar boş kaldı

Havaların soğumasıyla parklar boş kaldı
29.10.2017
760
A+
A-

Havaların soğumasıyla parklar boş kaldı

İlçemizde birkaç gündür etkisini gösteren yağmur ve soğuk havalar sonrası her gün dolu olan çocuk parkları bu sefer boş kaldı.

Vatandaşlar, “Ekim ayının sonundayız artık”

İlçemizde bulunan çocuk parkları bu soğuk havalarda boş kaldı. Yaz aylarında çocukların eğlendikleri, ailelerin güvenle çocuklarının parklarda oynayabileceği bir yer olan Yıldırım Beyazıt Parkı boş kaldı. Son günlerde havaların serin geçmesi ve havanın birkaç gündür tamamen yağmurlu olması nedeniyle her gün cıvıl cıvıl olan Yıldırım Beyazıt Parkı sessizliği büründü. Vatandaşlar, “Ekim ayının sonundayız artık. Soğuk aylar bizleri bekliyor. Okullar da açıldı. Bu aylarda çocuk parklarının boş olması ne kadar dikkat çekse de bu soğuk havalarda çocuklarımızı pek dışarı çıkartmıyoruz. Çocuklarımızın parklarda bu soğuk havalarda koşuşturup hasta olmasını istemiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.