DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İhsaniye Tavşantepe’ye kaybetti

İhsaniye Tavşantepe’ye kaybetti

Süper Lig A Grubu’nun flaş ekiplerinden, ilk 4 haftayı zirvede tamamlayan Tavşantepespor, son iki maçında 5 puan kaybetti, 4’üncü sıraya geriledi.

Kırmızı-Beyazlı ekip, bu sezon galibiyetle tanışmayan, geçen yılın flaş takımı İhsaniyespor’u ağırladı. Cephanelik Stadı’ndaki maça konuk ekip çok hızlı başladı, ilk 15 dakikayı Ahmet ve Uğur Gegin’in attığı gollerle 2-0 önde geçti, devre de bu skorla tamamlandı.

 Maçı 3-2 kazanan Tavşantepespor, İhsaniyespor’a puan şansı vermedi

İlk yarıyı 2-0 geride bitiren Tavşantepespor, ikinci yarıda 52’den Onur’un penaltı golü ile farkı 1’e indirdi. 83’de ise Ömer Yazgan ile eşitliği sağladı. Karşılaşma berabere bitecek derken 90+5’de Bahadır ev sahibe 3 puanı getiren golü attı. Bu golden sonra İhsaniyespor’da Enes ile Oğuzhan Bölgen kırmızı kart gördü. Tavşantepespor’da ikinci yarı oyundan çıkan Abdullah da galibiyet golü sonrasında sevincini abartınca ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçı 3-2 kazanan Tavşantepespor, İhsaniyespor’a puan şansı vermedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.