DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İki Ayda 3 Bin Kişi Yararlandı

İki Ayda 3 Bin Kişi Yararlandı
27.10.2017
813
A+
A-

İki Ayda 3 Bin Kişi Yararlandı

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda Körfezliler çok sevdikleri ‘yüzme tutkusuna’ kışın da devam ediyor. Eylül ve ekimde tesisten yararlanan Körfezli sayısı ise 3 bine ulaştı.

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yüzme tutkunlarının vazgeçilmez adresi konumuna geldi. Tabi bu tutku sadece yüzme ile sınırlı değildi. Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan spor kompleksi içerisinde yüzmeden, fitness salonlarına, hamamdan saunaya kadar Körfezliler için birçok imkân sunuluyor. Hal böyle olunca; Eylül ve ekim aylarında tesisten yararlanan Körfezli sayısı da 3 bine ulaştı.

Uzman Eğitmenler

Havuzda kış programına geçilirken, 5-10 yaş, 11-13 yaş ve 14 yaş ve üzeri olmak üzere çeşitli kategorilerde uzman antrenörler ile eğitimler veriliyor. Yüzme havuzu yetkilileri, son 2 ay içerisinde 690 aktif kullanıcının eğitim aldığını belirterek, bu sayının günlük girişler hesaplandığında daha da arttığını belirtti.

İlgi Giderek Artıyor

Kompleks içerisinde ayrıca fitness salonundan bay ve bayan olmak üzere 2 ayda yaklaşık 500 kişi faydalanırken, hamam ve saunadan faydalananların sayısı da 500’e yaklaştı. Rakamlar toplandığında sadece eylül ayında 1260 kişi tesisi kullanırken, ekim ayı da bu rakamlara katıldığında 3 bine yaklaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.