DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İLÇEMİZDEKİ DİLENCİLER BİTMEK BİLMİYOR

İLÇEMİZDEKİ DİLENCİLER BİTMEK BİLMİYOR

İlçemizdeki sorunlardan biri haline gelen dilenciler vatandaşları ve esnafları zor duruma sokuyor. Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerinin büyük çabalarıyla büyük bir kısmı azalmış olsa da cadde ve sokaklarda dilencileri görmeye devam etmekteyiz.

İlçemizde bulunan cadde ve sokaklarda dilencileri görmeye devam etmekteyiz

Gölcük Belediyesi Zabıta Ekiplerinin aldığı önlemler sonrası sayıları her geçen gün azalmış olsa da ilçemizde bulunan cadde ve sokaklarda dilencileri görmeye devam etmekteyiz. Dilencilerin çoğunun kadınlardan oluşması ve kucaklarında küçük bebekler oluyor. Gün içinde 1-2 saat uyuması gereken çocukların dilencilerin kucaklarında bütün gün uyuması vatandaşlar ve esnafların gözlerinden kaçmadı.

Yetkililer artık bu duruma çözüm bulmalı”

Vatandaşlar ve esnaflar bu konu ile ilgili şöyle konuştu, “İnsan gördüğü manzara karşısında ne yapacağını bilemeyecek vaziyete geliyor. Artık hangisine üzüleceğimizi şaşırıyoruz. İlçemizde Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerinin çabalarıyla dilenciler azalmış olsa bile belli yerlerde dilencilerle karşılaşmaya devam ediyoruz. Bizler çocuklarımızı evlerimizde 1 – 2 saat zorla uyutmaya çalışırken sokakta gördüğümüz çocuklar kadınların kucağında gün boyunca uyuyor. Uyutmak için çocuklara da ilaç verebiliyor olabilirler ve böyle bir şey varsa bile o çocuklara yazık değil mi? Yetkililer artık bu duruma çözüm bulmalı” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.