DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İznikliler’den siyasi partilere ziyaret

İznikliler’den siyasi partilere ziyaret

Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve yönetimi gerçekleştirdikleri 3.kongreden sonra ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Başbay ve yönetimi dün ilçemizin siyasi partilerini ziyaret ettiler.

Başbay, “Desteklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum”

İlk olarak CHP İlçe Örgütünü ziyaret etti. Başkan İşeri, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Başkan Başbay konuşmasında, “3.kongremizi gerçekleştirdik. Bizim bugüne kadar yanımızda olan siyasi partileri ziyaret etmek istedik. Desteklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Destekleriniz için teşekkür ediyorum”

Başkan Başbay ve yönetimi daha sonra MHP İlçe Örgütünü ziyaret etti. Başkan Çakır, ziyaretlerinden teşekkürlerini iletti. Başkan Başbay, “Geçtiğimiz hafta 3.kongremizi gerçekleştirdik. Yanımızda oldunuz ve destek verdiğiniz için sizlere teşekkür etmek amacıyla böyle bir ziyarette bulunmak istedik. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

“Desteklerinizden ve yanımızda olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum”

Daha sonra Başkan Başbay ve yönetimi AK Parti İlçe Örgütünü ziyaret etti. Başkan Alp, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Başkan Başbay, “3.kongremizi geçtiğimiz hafta gerçekleştirdik. Bizde bu ziyarette bu zamana kadar bizlere verdiğiniz destek ötürü sizlere teşekkür etmek istedik. Desteklerinizden ve yanımızda olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.